2012-08-31 19:29:37
Φωτογραφία για H επιβράβευση και το παράδειγμα
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, παρέδωσε στον φίλο της ομάδας Άγγελο Αργυρίου ένα εισιτήριο διαρκείας, σε ένδειξη αναγνώρισης της πίστης του προς την ομάδα μπάσκετ και της διαρκούς παρουσίας του στο γήπεδο, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα και μία… αδικία που είχε γίνει πριν από επτά περίπου χρόνια.

Ο κ. Αργυρίου είναι ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που στις 26 Ιανουαρίου του 2005 είχε αποστείλει μία επιστολή προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία εξέφραζε την αντίθεσή του με ορισμένες καταστάσεις που είχε βιώσει στο PAOK Sports Arena και σε ένδειξη διαμαρτυρίας μάλιστα ενημέρωνε ότι παρέδωσε το καρτελάκι του, με την προοπτική να μην επιστρέψει ξανά στο γήπεδο. Η επιστολή του δεν… χάθηκε και παρά το γεγονός ότι πέρασαν περισσότερα από επτά χρόνια από τότε. Αντιθέτως λήφθηκε πολύ σοβαρά υπόψη, αφού ο κ. Αργυρίου κλήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ, συναντήθηκε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, συνομίλησε μαζί του και παρέλαβε το διαρκείας του.

Το κάπνισμα μέσα στο γήπεδο (που είναι ενοχλητικό και ιδιαίτερα επιβλαβές για όλους και ιδιαίτερα για τους αθλητές και τα μικρά παιδιά) και το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί όταν δεν καταλαμβάνουν όλοι την θέση που τους αναλογεί στο γήπεδο, είναι θέματα που πρέπει να προβληματίσουν άπαντες. Εννοείται ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει πρωτίστως να προνοήσει ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα, αλλά μόνο με την συμμετοχή και την ευαισθητοποίηση όλων, μπορεί να στεφθεί και αυτή η προσπάθεια με επιτυχία.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ