2012-09-01 00:05:10
Φωτογραφία για Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1/8;
Τα Ζώδια Σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, φίλε Κριέ, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, δεν τους το επιτρέπει.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά, αγαπητέ Κριέ. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.

Ταύρος

21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι η Σελήνη σήμερα πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον φιλικό Καρκίνο και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αγαπητέ Ταύρε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος θα φέρει ένα άτομο, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε έξοδα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καθημερινές, καταναλωτικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Δίδυμε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Μπορείς να την κάνεις όμως καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που έχεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, καλό θα είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ηρεμήσεις, γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θέλουμε. Φρόντισε να ευχαριστηθείς το αποψινό βράδυ με στενούς σου φίλους και… ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το ξημέρωμα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου, που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές. Γραφειοκρατικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

Καρκίνος

22/6-22/7

Αυτό το Σάββατο πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Πρέπει να αντιληφθείς ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες. Προσπάθησε να καταλάβεις τις ανάγκες των γύρω σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου φίλε Καρκίνε και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στον άνθρωπό σου, ώστε να μπορείτε και οι δύο να περνάτε καλά. Κι αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις οπτική και να ρίξεις λίγο τον πήχη στις ερωτικές σου προσδοκίες; Οι πιθανότητες να βρεις κάποιον να σε γοητεύσει, θα αυξηθούν σημαντικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά, αν είσαι Καρκίνος. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και, αν δεις ότι πιέζεσαι και δεν τα καταφέρνεις, ζήτησε από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τα ισορροπήσεις. Ίσως αν βάλεις το κοφτερό μυαλό σου σε λειτουργία, μπορέσεις να ανακαλύψεις και νέες πηγές εσόδων, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.

Λέων

23/7-23/8

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Λέων, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δεν θα είναι εφικτό να φτάσεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του σήμερα στην Παρθένο και σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Λέων, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, που δεν σε φοβίζει. Ωστόσο, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.

Παρθένος

24/8-22/9

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, φίλε Παρθένε, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αγαπητέ Παρθένε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που διεκδικούν τον έρωτα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει. Άλλωστε, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις κάποια οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ζυγός

23/9-22/10

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να εξωτερικεύεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα έχεις μια τάση απομόνωσης και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι και πορεύεσαι μόνος σου, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Φρόντισε μόνο να είσαι, αλλά και να φαίνεσαι, διαθέσιμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί τα “ψιλά” γράμματα που υπάρχουν μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνεις, μέχρι ένα βαθμό.

Σκορπιός

23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, αν είσαι Σκορπιός, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να είσαι σε εγρήγορση, γιατί με τον Ερμή σήμερα να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, οι πιθανότητες να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πρόσεχε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται.

Τοξότης

23/11-21/12

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη, και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, άλλαξε τη διατροφή σου και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, που θα σου χαρίσει η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα ερωτικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο κι αν είσαι ένας μοναχικός Τοξότης. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα, αντίθετα εκμεταλλεύσου το βράδυ σου, για να συναντήσεις ένα παλιό σου αίσθημα! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, φίλε Τοξότη. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις για νέα πράγματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες και μετά να προσανατολιστείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Στα οικονομικά σου, η ημέρα είναι καλή για να διεκδικήσεις κάποια αύξηση μισθού ή για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που ήθελες και θα ανανεωθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

20/1-19/2

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε αυτή η αισιοδοξία να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα μπορείς να καθίσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Υδροχόε, και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν είσαι ακόμη μόνος σου, η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, ενισχύει τόσο πολύ την επικοινωνία σου, που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια βάλεις στόχο να κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Ιχθείς

20/2,20/3

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι, αγαπητέ Ιχθύ. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από το απόγευμα και μετά, σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή, φίλε Ιχθύ, και βλέπεις πολλά θέματα να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πρέπει να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: myastro.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπράβο στους Έλληνες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Μπράβο στους Έλληνες"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ