2012-09-01 23:17:40
Φωτογραφία για Βλάχος: «Ντρέπομαι αλλά...»
Ντροπή νιώθει ο Βαγγέλης Βλάχος, όπως είπε, για το γεγονός ότι η ΑΕΚ άρχισε με δύο ήττες το πρωτάθλημα και επανέλαβε ότι αυτή η ομάδα θέλει χρόνο, υπομονή και στήριξη.

«Δεύτερη ήττα στη σειρά και νιώθω ντροπή. Όχι γιατί δεν προσπάθησαν οι παίκτες. Το έκαναν και με το παραπάνω και ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Προσπάθησαν. Ντρέπομαι γιατί -κι ας γίνομαι γραφικός- είναι η ΑΕΚ. Δεν μπορεί να φεύγει η ΑΕΚ με σκυμμένο κεφάλι από τα παιχνίδια. Πρέπει να μαθαίνουμε τα λάθη μας. 

Γυρίσαμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς εντολή, ίσως από φόβο. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, και στους παίκτες μου όμως που προσπάθησαν», είπε ο Βλάχος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Κατσικοκέρη, Κορδέρο και Κατίδη που έκαναν ντεμπούτο: «Είμαι ευχαριστημένος από τα τρία παιδιά. Και οι τρεις έδειξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Μας δείχνουν λίγο πιο... γεμάτους. Η ΑΕΚ θέλει χρόνο, υπομονή, στήριξη. Όπως είχαμε από τον κόσμο εκεί έξω, που μας φέρονται λες και είμαστε... πρωταθλητές.

 Ποιος όμως μπορεί να περιμένει την ΑΕΚ να ανέβει ψηλά. Εύχομαι γρήγορα να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και η ομάδα να βγαίνει μπροστά και να αποκτήσει αξία όπως ήταν πάντα».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ