2012-09-01 23:17:26
Φωτογραφία για Έως το 2016 στον Παναθηναϊκό ο Καπίνο!
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Καπίνο για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016 κρατώντας τον ταλαντούχο γκολκίπερ στην Παιανία.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Στέφανο Καπίνο για την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του 18χρονου γκολκίπερ το οποίο έληγε τον Ιούνιο του 2014 έως το 2016.

Μια κίνηση με την οποία το Τριφύλλι επιβραβεύει τον 18χρονο άσο, του δείχνει την εμπιστοσύνη που του αρμόζει και φυσικά δείχνει και στις άλλες ομάδες ότι αν θέλουν να πάρουν τον Καπίνο θα πρέπει να "ματώσουν".

Ο νεαρός γκολκίπερ μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο θα του αποφέρει βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Συγχρόνως, η κατάληξη της υπόθεσης είναι μία ηχηρή απάντησε σε όσους είχαν... ανακαλύψει προβλήματα στη σχέση του διεθνούς τερματοφύλακας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη διοίκηση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Καπίνο για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2016".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 18χρονος διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

"Είμαι από 12 χρονών στην Παιανία και αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου. Η πρόταση ανανέωσης μου έδειξε ότι η ομάδα με εμπιστεύεται και θέλω να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη με σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνέχεια καλύτερος και να καθιερωθώ στην ομάδα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ