2012-09-02 16:12:04
Φωτογραφία για «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΠΛΑΤΙΝΙ ΣΕ 27 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο... ΕΥΡΩ-ΠΑΟ!
Διορία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για να φανούν συνεπείς στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει για προσαρμογή τους στις επιταγές του Financial Fair Play έδωσε ο Μισέλ Πλατινί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", σε 27 ομάδες απειλώντας πως αν δεν συμμορφωθούν θα τεθούν εκτός Ευρώπης.

Στη λίστα των ομάδων που πιθανώς να αντιμετωπίσουν προβλήματα είναι και ο Παναθηναϊκός, που έχει οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες-ωστόσο-έχει διακανονίσει.

«Αρχικά τους είχαμε πει να τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους μέχρι τις 30 Ιουνίου. Μετά τους δώσαμε διορία μέχρι τις 15 Ιουλίου για να συζητήσουμε τυχόν προβλήματα. Ο επόμενος έλεγχος είναι στις 30 Σεπτεμβρίου και είναι καθοριστικός», ανέφερε ο πρόεδρος της UFA και πρόσθεσε:

«Οι ομάδες που δεν θα ακολουθήσουν τους κανόνες του Financial Fair Play θα τεθούν εκτός Ευρώπης. Θέλουμε να προστατέψουμε τις ομάδες που έχουν πωλήσει παίκτες και δεν έχουν εισπράξει χρήματα. Κάποιοι σύλλογοι έπρεπε να κυνηγήσουν χρόνια αυτούς που τους χρωστάνε χρήματα».

Ο Μισέλ Πλατινί κατέστησε σαφές πως θα είναι ανένδοτος. «Δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Πήραμε την απόφαση να εφαρμόσουμε το Financial Fair Play με τους συλλόγους να υποστηρίζουν ομόφωνα την πρωτοβουλία μας, όπως επίσης οι εθνικές ομοσπονδίες αλλά και οι κυβερνήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ