2012-09-02 16:41:29
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ: Διάσημες με το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας!
Είναι πολλές οι γυναίκες που στο πρόσωπο του συντρόφου τους αναζητούν τον πατέρα τους. Οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι το αποκαλούν το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας και από αυτό δεν έχουν ξεφύγει και αρκετές stars που αναζητούν τον έρωτα και την αγάπη στο πρόσωπο ενός πολύ μεγαλύτερου άνδρα.

Πάρτε για παράδειγμα την Catherine Zeta Jones. Η διάσημη ηθοποιός έχει αποδείξει ότι της αρέσουν οι μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι άνδρες. Στο παρελθόν είχε σχέση με τον Angus McFayden που την περνούσε έξι χρόνια, με τον Nick Hamm που ήταν έντεκα χρόνια μεγαλύτερός της και τον τραγουδιστή Mick Hucknall που την περνούσε 10 χρόνια. Από το 2000 είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Michael Douglas που είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός της παρακαλώ και έχουν μαζί δύο γιους.

Οι πιο ώριμοι άνδρες αρέσουν και στην Calista Flockhart. Είχε για πολλά χρόνια δεσμό με τον David E. Kelly που ήταν τηλεοπτικός παραγωγός και εννιά χρόνια μεγαλύτερός της, ενώ είναι παντρεμένη με τον Harrison Ford που της ρίχνει 22 χρόνια!


Στις κυρίες με το… σύμπλεγμα της Ηλέκτρας ανήκει και η Katie Holmes. Δεκαέξι χρόνια μεγαλύτερος ήταν ο Tom Cruise από εκείνη και αυτό δεν τη σταμάτησε να τον ερωτευτεί τρελά, να τον παντρευτεί και να κάνουν μαζί και μια κόρη. Πάντως ο γάμος τους δεν κράτησε, όμως δεν ήταν η διαφορά ηλικίας η βασική αιτία για το διαζύγιό τους.

Ψήφο στους έμπειρους άνδρες δίνει και η Heidi Klum. Ο Flavio Briatore με τον οποίο έχει και μία κόρη την περνούσε 23 ολόκληρα χρόνια, ενώ και ο Seal τα είχε τα χρονάκια του, αφού ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερός της.

Την ωριμότητα και την εμπειρία επιζητούσε πάντα στους άνδρες που είχε στο πλευρό της και η Annette Bening. Στο παρελθόν είχε δεσμό με τον Ed Begley Jr που ήταν εννέα χρόνια μεγαλύτερός της, ενώ ο άνδρας που έχει σημαδέψει τη ζωή της είναι ο Warren Beatty που της ρίχνει 21 χρόνια και μαζί έχουν τέσσερα παιδιά.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει την ερωτική ιστορία της Celine Dion με τον μάνατζέρ της Rene Angelil. Εκείνος ήταν μάνατζέρ της όταν ακόμα η τραγουδίστρια ήταν έφηβη και ανάμεσά τους δημιουργήθηκε μια τρυφερή σχέση που το 1994 κατέληξε σε γάμο. Ο Angelil περνά τη Celine Dion 26 ολόκληρα χρόνια, αυτό όμως δεν εμπόδισε την τραγουδίστρια να παραδοθεί στον έρωτά του. Μαζί έχουν τρεις γιους, ενώ σε κάθε της συνέντευξη μιλά για εκείνον και στάζει μέλι.

Για το τέλος αφήσαμε την σύζυγό του Woody Allen, Soon Yi Previn που όχι μόνο δε δίστασε να παντρευτεί τον διάσημο σκηνοθέτη που την περνούσε 35 ολόκληρα χρόνια, αλλά έδωσε οριστικό τέλος και στη σχέση της με τη θετή της μητέρα Μία Φάροου, που… παρεμπιπτόντως ήταν παντρεμένη μαζί του. Όταν έγινε γνωστή η σχέση τους είχε ξεσπάσει μέγα σκάνδαλο, όμως τώρα το ζευγάρι ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ: star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ