2020-08-06 12:59:42
Φωτογραφία για Οι ικεσίες της Angelina στον Brad Pitt. Τι έχει συμβεί;Τι τα θες; Έτσι είναι οι διάσημες και πλούσιες οικογένειες… Όλο προβλήματα!
Ήταν το πιο όμορφο και εντυπωσιακό ζευγάρι του Hollywood, απέκτησαν τα πιο όμορφα παιδιά και στη συνέχεια, έμπλεξαν στο πιο… δύσκολο διαζύγιο, το οποίο.. 4 χρόνια μετά ακόμη πασχίζει να βγει-και δεν φταίει μόνο η πανδημία-. Οι διαφορές της Angelina Jolie και του Brad Pitt, αρχικά ήταν αγεφύρωτες, αλλά τον τελευταίο χρόνο, και ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τα δεδομένα άλλαξαν.

 Οι δύο διάσημοι πρώην φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά, να έχουν αφήσει στην άκρη τις διαφορές τους, και να τα βρίσκουν σε ό, τι έχει να κάνει με το διαζύγιό τους.

Ήταν το πιο όμορφο και εντυπωσιακό ζευγάρι του Hollywood, απέκτησαν τα πιο όμορφα παιδιά και στη συνέχεια, έμπλεξαν στο πιο… δύσκολο διαζύγιο, το οποίο 4 χρόνια μετά ακόμη πασχίζει να βγει-και δεν φταίει μόνο η πανδημία-. Οι διαφορές της Angelina Jolie και του Brad Pitt, αρχικά ήταν αγεφύρωτες, αλλά τον τελευταίο χρόνο, και ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τα δεδομένα άλλαξαν.


Οι δύο διάσημοι πρώην φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά, να έχουν αφήσει στην άκρη τις διαφορές τους, και να τα βρίσκουν σε ό, τι έχει να κάνει με το διαζύγιό τους.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα αγκάθι στην αρκετά ταλαιπωρημένη από διαμάχες οικογένεια, που ακούει στο όνομα «κόντρα Brad-Maddox». Ο νεαρός υιοθετημένος γιος των δύο stars, έχει πολύ κακή σχέση με τον πατέρα του, και όπως όλα δείχνουν δεν έχει και κανένα σκοπό να τη βελτιώσει. Από την μεριά της, η Angelina παρακαλάει τον Brad να βάλει νερό στο κρασί του και να πλησιάσει λίγο τον γιο τους, ενώ από την πλευρά του ο Brad, δεν είναι αδιάφορος σε όλο αυτό.

Εκτός βέβαια από τον Maddox, ο Brad έχει ψυχρές σχέσεις και με τον δεύτερο γιο Pax, χωρίς ωστόσο να έχει προηγηθεί κάποιο συγκεκριμένο σκηνικό.

Τι τα θες; Έτσι είναι οι διάσημες και πλούσιες οικογένειες… Όλο προβλήματα!

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ