2012-09-02 17:40:06
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ
Πελεκάνος «τέλος», όπως όλα δείχνουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση του, κάτι που φέρνει τον Πελεκάνο πιο κοντά στον Αρη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "allaboutaris.com".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 31χρονος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ναι μεν δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον ΑΡΗ, οι «πράσινοι» όμως μπήκαν «σφήνα» για την απόκτηση του, ζητώντας του να περιμένει μία-δύο μέρες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όμως, δεν θα υπάρξει κάποια κίνηση για τον Πελεκάνο, καθώς ο Πεδουλάκης δείχνει να προτιμάει την εμπειρία του Νέστορα Κόμματου, ο οποίος, όπως τονίζεται, είχε εξ αρχής το προβάδισμα και συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας από το ξεκίνημα της.

Αν ο Παναθηναϊκός επισημοποιήσει την απόκτηση του Κόμματου, τότε από τις ελληνικές ομάδες, ο Άρης θα κάνει μόνος του παιχνίδι για την απόκτηση του πρώην γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Πάντως μετά και από αυτή την εξέλιξη, το θέμα είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει πιο άμεσα από ότι υπολογιζόταν, καταλήγει το δημοίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Είμαστε όλοι καλά»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Είμαστε όλοι καλά»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ