2012-09-02 20:52:06
Φωτογραφία για ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Έξτρα προπόνηση με τις νέες μπάλες που χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάνουν οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού και ένας λόγος μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», είναι και το λάθος που έκανε ο Ρόι Κάρολ στο ματς με τη Βέροια.

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ του Θρύλου, ανέφερε ότι οι καινούργιες μπάλες είναι πολύ ελαφριές και η πορεία τους είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αλεξούδης έχει διαμορφώσει κάπως το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων, για να μην υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα.

Για να γίνει κατανοητό το πόσο πολύ δυσκολεύει τους γκολκίπερ η νέα μπάλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάρολ έκανε και σχετική... επίδειξη στους συμπαίκτες του, δείχνοντάς τους τι ακριβώς συνέβη και του έφυγε η μπάλα μέσα από την αγκαλιά του.

«Ήταν σαν να... ζωντάνεψε η μπάλα στα χέρια μου», είπε παραστατικά ο 34χρονος και συμπλήρωσε πως «ήμουν σίγουρος ότι είχε “σβήσει” η δύναμή της στην αγκαλιά μου, αλλά ξαφνικά έκανε γκελ και μου έφυγε, χωρίς να καταλάβω πώς»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ