2012-09-02 20:52:00
Φωτογραφία για Για άλλα 4 χρόνια στην Σάλκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
Λίγες ημέρες μετά την απόρριψη της πρότασης της Ζενίτ, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συμφώνησε με την Σάλκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016

Πριν από λίγες ημέρες η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πρόσφερε 20 εκ. ευρώ στην Σάλκε για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο 20χρονος αμυντικός ωστόσο δεν δέχθηκε αυτή τη μετακίνηση, καθώς θέλει να συνεχίσει στον Γερμανικό σύλλογο, όπου θεωρεί πως θα έχει καλύτερη εξέλιξη στην καριέρα του.

Έτσι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος όχι μόνο έμεινε στην Σάλκε, αλλά συμφώνησε με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League και για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Όπως ανακοίνωσε η Σάλκε στην επίσημη ιστοσελίδα της το μεσημέρι της Κυριακής (2/9) ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.

Αυτό που απομένει είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες οι οποίες θα έχουν τακτοποιηθεί μόλις επιστρέψει στην Γερμανία ο Έλληνας αμυντικός μετά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος με Λετονία (7/9) και Λιθουανία (11/9) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ