2012-09-02 21:56:24
Φωτογραφία για ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΣΟΟΥΜΠΙΖ: Αυτοκτόνησε πασίγνωστος μάνατζερ
Σοκ και θρήνος στην οικογένειά του αλλά και στους κύκλους της σόουμπιζ για τον διάσημο μάνατζερ που -καθώς φαίνεται- έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο 44χρονος ατζέντης που απογείωσε τις καριέρες μουσικών όπως η Μαράια Κάρεϊ, ο 50 Cent, ο Μπάστα Ράιμς και η Μίσι Ελιοτ, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο διαμέρισμά του.

Ο Κρις Λάιτι αντιμετώπιζε οικονομικά αλλά και προσωπικά προβλήματα, αφού χώριζε με τη γυναίκα του. Στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ένα όπλο, ενώ δεν υπήρξαν σημάδια παραβίασης και η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι συνεργάτες και οι φίλοι του έσπευσαν να καταθέσουν τα συλλυπητήριά τους:

“Αναπαύσου εν ειρήνη Κρις Λάιτι, οι προσευχές μου πάνε στην οικογένειά σου και στους ανθρώπους που αγαπούσες”, έγραψε στο Twitter της η Ριάνα. Σοκαρισμένος δήλωσε και ο Παφ Ντίνι, ενώ η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ σχολίασε: “Ποτέ δεν ξέρεις τι θα εξωθήσει έναν άνθρωπο στα άκρα ή θα τον κάνει να θέλει να συνεχίσει να ζει”. Ο 50 Cent, που συνεργάστηκε στενά με τον εκλιπόντα, δήλωσε: “Ήταν ένας καλός φίλος και σύμβουλος που με βοήθησε να εξελιχθώ ως καλλιτέχνης και ως επιχειρηματίας. Οι προσευχές μου πάνε στην οικογένειά του. Θα μας λείψει πολύ”.

ΠΗΓΗ: radar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός [3-0]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός [3-0]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ