2012-09-02 23:41:03
Φωτογραφία για Γαλλία: Φονικό αυτοκινητιστικό στον αυτοκινητόδρομο Τουλόν-Νίκαιας
'Ενα νήπιο θήλυ 18 μηνών σκοτώθηκε, ενώ άλλοι 12 άνθρωποι «τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά»... όταν το ρουμανικής ναύλωσης τουριστικό λεωφορείο τους πριν από το μεσημέρι της Κυριακής παρέκλινε της πορείας του και έπεσε στο πλάι, την ώρα που έτρεχε αρκετά στον αυτοκινητόδρομο Τουλόν-Νίκαιας -στο εσωτερικό του νομού Βαρ, στο ύψος του Βιντομπάν.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας μερικών από τους τραυματίες, προτιμήθηκε αυτοί να διακομιστούν σε νοσοκομείο στη Μασσαλία, αν και η πόλη αυτή δεν απέχει λίγο από το σημείο του δυστυχήματος.

Επίσης, μεγάλος αριθμός τραυματιών έχει διακομιστεί στα νοσοκομεία της Τουλόν, αλλά και της Νίκαιας. Μόνον επτά από τους επιβάτες δεν έπαθαν κυριολεκτικά το παραμικρό, ενώ τα τραύματα 30 επιβατών χαρακτηρίζονται από τους νοσοκομειακούς γιατρούς «ελαφρά».

Περισσότεροι από 100 διασώστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου, αρκετοί με ελικόπτερα της πολιτικής άμυνας.

Ήδη, στο συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου το λεωφορείο έχει απομακρυνθεί και η συγκοινωνία έχει επαναληφθεί ανεμπόδιστα.

*Σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο, ο οδηγός του τουριστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του όταν, ενώ έτρεχε αρκετά σε μια ευθεία του οδικού δικτύου, έσκασε ένα από τα λάστιχα.

Αυτό το στοιχείο, πάντως, απομένει να εξακριβωθεί από τη διενεργούμενη πραγματογνωμοσύνη.
ΑΜΠΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ