2012-09-03 11:05:45
Φωτογραφία για Aστυνομικό ρεπορτάζ από την Κρήτη
Συνελήφθησαν, χθες  στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, τρεις  αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Μαρόκο ηλικίας 13 και 17 ετών για κλοπή και 25χρονος υπήκοος Αλγερίας για απείθεια.

Ειδικότερα σύμφωνα με καταγγελία 61χρονου  την 01/02-09 το βράδυ άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν από το ΤΑΞΙ του, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων τριάντα ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Οι δράστες αναζητηθήκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 25χρονος προσπάθησε να διαφύγει ενώ στην κατοχή του 13χρονου και του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρολόι, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό πόσο των ογδόντα πέντε ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 13χρονος και ο 17χρονος είχαν διαπράξει την αναφερόμενη αξιόποινη πράξη.


Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

------------------------------------------

Έναν ανήλικο από το Αρκαλοχώρι αναζητούν οι Αρχές. Ο...θερμόαιμος 17χρονος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία, να πυροβόλησε για άγνωστους λόγους έξω από το σπίτι 35χρονης με άγνωστου τύπου όπλο και κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τους λόγους που ο ανήλικος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, αφού δεν έχουν διευκρινιστεί. Ευτυχώς από τον πυροβολισμό δεν προκλήθηκαν ζημιάς.

Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό του δράστη. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου. 

-----------------------------------------

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 26χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Μαρόκου, για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 26χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υπηρεσίας, να έχει μπει στο καφενείο, ιδιοκτησίας 56χρονου παραβιάζοντας παράθυρο και να έχει αφαιρέσει από την ταμειακή μηχανή, μικρό χρηματικό ποσό καθώς και ένα τσαντάκι μέσης.

Ο 26χρονος κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους αντιστάθηκε σθεναρά ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον 56χρονο, τα αφαιρεθέντα είδη.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

------------------------------------------

Καταγγέλθηκε, χθες το μεσημέρι, στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου από 39χρονο, ζωοκλοπή σε βάρος του από άγνωστα άτομα.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, κατά τις ώρες 00.30 έως 09.15 της 02-09-2012 σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Καλυβίων του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, αφαίρεσαν από περιφραγμένο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 39χρονου, εκατόν δέκα πρόβατα συνολικής αξίας έξι χιλιάδων  ευρώ περίπου, κατά δήλωση του παθόντα. 
flashnews
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ