2012-03-18 18:47:43
Φωτογραφία για Έκλεψε... τον  βαθμό ο Ατρόμητος
Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε 2-0 της ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο, η είσοδο του διεθνή σέντερ φορ Κώστα Μήτρογλου, στο δεύτερο μέρος άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και με δικό του γκολ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Ατρόμητος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), διατηρώντας παράλληλα το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει έναντι των αντιπάλων για να παίξει στα play off.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της. Παρά το άσχημο αποτέλεσμα, πάντως, έχει πολλές ελπίδες για να παίζει και τη νέα χρονιά στη Super League, αρκεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Το πολύ κακό πρόσωπο που έδειξε ο Ατρόμητος στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα εκμεταλλεύτηκε ο Λεβαδειακός, που χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεστικός, κατάφερε να προηγηθεί 2-0. Ο Ναπολεόνι ακριβώς με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου με σουτ άνοιξε το σκορ και λίγο πριν το ημίωρο της συνάντησης, ο Ζησόπουλος έκανε το 2—0 με σουτ μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Βραζιλιάνο, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε σωτήρια.


Ο αγνώριστος (σ.σ. προς το χειρότερο), πραγματικά, Ατρόμητος των πρώτων 45 λεπτών, κατάφερε στην πρώτη του οργανωμένη επιθετική προσπάθεια να μειώσει με το δυνατό σουτ του Οικονόμου, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Η είσοδος του Μήτρογλου στο δεύτερο μέρος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο διεθνής στράικετ «σήκωσε στις πλάτες του» τον προβηματικό Ατρόμητο του πρώτου ημιχρόνου κι αφού έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 78΄ και 84΄, στο 86΄ με προβολή, μετά από σέντρα του Πίτου Γκαρσία, ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ