2012-03-18 18:47:54
Φωτογραφία για ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ
Η Αριστερά ήταν πάντα θύμα της βίας δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καλώντας το λαό και ιδιαίτερα τους διαδηλωτές ενόψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου να συνειδητοποιήσουν ότι «η διαδήλωση και η αποδοκιμασία έχουν όριο».

Ο κ. Τσίπρας, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό απέρριψε για ακόμη μια φορά δηλώσεις και υπαινιγμούς για συμμετοχή ή ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδηλώσεις βίας, τόνισε ότι αυτά «δεν είναι στη δική μας κουλτούρα, στην κουλτούρα της αριστεράς»  και πρόσθεσε ότι τις δεκαετίες του '50 και του '60 αυτές τις πρακτικές βίας τις είχαν οι ομάδες της «καρφίτσας», δεν τις είχε η Αριστερά.

Επίσης ο κ. Τσίπρας απέρριψε κατηγορηματικά τοποθετήσεις που φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει θέση εξόδου της χώρας από το ευρώ, λέγοντας ότι αυτό το οποίο λέμε εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι ότι θέλουμε να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι η χώρα είναι ισότιμο μέλος της ευρωζώνης κι αυτό μας καθιστά ισχυρούς σε μια διαπραγμάτευση απέναντι στους εταίρους.


Απαντώντας σε επιθέσεις κατά της Αριστεράς, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θέλουν να δημιουργήσουν τον εσωτερικό εχθρό και θέλουν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει ασκήσει μια ουσιαστική αντιπολίτευση με προτάσεις και επιχειρήματα, είναι μια δύναμη της ανομίας, εκτός πολιτικού φάσματος, για να δημιουργήσουν στον κόσμο που μας βλέπει με μεγάλη συμπάθεια την εντύπωση ότι δεν πρέπει να μας προτιμήσει. Ακριβώς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια δύναμη που φοβίζει το πολιτικό κατεστημένο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ