2012-03-18 18:55:13
Φωτογραφία για Ο πιστός εξομολογήθηκε και ο παπάς… τον έκανε ρόμπα!
Ποιος είδε τον... πιστό και δεν τον φοβήθηκε!

Ο λόγος για ενορίτη της δυτικής πλευράς της Πάτρας, ο οποίος όταν συνάντησε τυχαία τον παπά της ενορίας του, του επιτέθηκε φραστικά μες τη μέση του δρόμου και κυριολεκτικά δεν τον συγκρατούσε ούτε... ολόκληρος στρατός.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα το μεσημέρι και ήταν το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του ενορίτη να εξομολογηθεί την αμαρτία του που σχετιζόταν με... ερωτικό παραστράτημα! Αλλά δυστυχώς διαπίστωσε ότι στη συνέχεια είχε γίνει... βούκινο στη γειτονιά.

Ο 52χρονος πιστός είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, αρκετά εμφανίσιμος, αλλά και ένας από τους υποδειγματικούς οικογενειάρχες στην περιοχή του. Έχοντας δηλαδή την εικόνα του σεμνού και θεοσεβούμενου ανθρώπου της γειτονιάς. Όπως όμως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, ο πειρασμός... χτύπησε και σε αυτόν την πόρτα.

Και δυστυχώς, ο ίδιος δεν μπόρεσε στο τέλος να αντισταθεί και υπέκυψε στην ερωτική πρόκληση μιας αρκετά νεότερής του η οποία ήθελε να συνευρεθεί μαζί του.


Ωστόσο αυτή του η πράξη τον γέμισε τύψεις και ενοχές απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του. Διέκοψε κάθε επικοινωνία με την ερωμένη της μιας βραδιάς αλλά το είχε ακόμα βάρος στη συνείδησή του. Και μιας και ήταν άνθρωπος της εκκλησίας πήρε την απόφαση να εξομολογηθεί για να συγχωρεθεί η αμαρτία που είχε κάνει. Κι έτσι, επισκέφθηκε τον παπά της ενορίας ο οποίος έμεινε εμβρόντητος στο άκουσμα του τι είχε συμβεί!

Ο παπάς το ‘πε σε άλλον,

κι εκείνος το ‘κανε βούκινο!

Προφανώς, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος, ο πιστός έκανε λάθος να εκμυστηρευτεί τα περί της εξωσυζυγικής του αμαρτίας.

Κι αυτό διότι στο τέλος βρήκε τον μπελά του όχι απλώς επειδή έγινε... βούκινο στη γειτονιά αλλά κυρίως για το γεγονός ότι μεταξύ αυτών που πληροφορήθηκαν το μεγάλο του μυστικό ήταν και η ίδια η σύζυγός του!

Έτσι ο συγκεκριμένος άνδρας βγήκε από τα ρούχα του και όταν έτυχε να δει τον ιερέα στο δρόμο του χίμηξε μην υπολογίζοντας τίποτα και κανέναν. Όσο για τον ιερέα, του ζητούσε ταπεινά συγγνώμη. Και του εξήγησε ότι δεν τον κουτσομπόλεψε αλλά απλώς το χρησιμοποίησε έμμεσα ως παράδειγμα στην περίπτωση άλλου ενορίτη ο οποίος είχε ανάλογο πρόβλημα με ενοχές. Και ότι εκείνος άρχισε να το διαδίδει δεξιά κι αριστερά... 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ