2012-09-04 17:58:33
Φωτογραφία για Η πρώτη συνέντευξη της Kristen Stewart μετά το δημόσιο χωρισμό της
Η πρωταγωνίστρια του Twilight μάζεψε τα δάκρυά της και πόζαρε στο φακό του Mario Testino όλο μελαγχολική χάρη.

 

Από τη Νίκη Χάγια

Την αλήθεια μας θα την πούμε: τον τελευταίο καιρό είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την Kristen Stewart άβαφτη, με look ατίθασου - και ελαφρώς άστεγου - νιάτου, να μην βγάζει μιλιά. Και όλα αυτά εξαιτίας της δημόσιας διαπόμπευσης της επειδή τόλμησε και απάτησε τον Robert Pattinson με τον παντρεμένο σκηνοθέτη και πατέρα Rupert Sanders .

Τέλος όμως. Η 22χρονη ηθοποιός φόρεσε τα καλά της, σκέπασε τους μαύρους κύκλους στα μάτια και φωτογραφήθηκε για τη βρετανική Vogue Οκτωβρίου από το μάγο του φακού Mario Testino.

Ωστόσο, αν και όλοι περίμεναν να μιλήσει για το χωρισμό της, η Kristen δεν έκανε κανενός το χατήρι και για τα μόνα πράγματα που μίλησε ήταν πώς είναι να ζει κανείς τη ζωή του δημόσια και γιατί δεν το έχει και πολύ με το να είναι μία ακόμα γλυκανάλατη στάρλετ.


 

"Το ξέρω πως αν δεν ξέρεις πώς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ολοκληρωμένα, τότε μπορεί να φανεί ότι δεν έχεις φιλοδοξία. Αλλά θες να σου πω την αλήθεια; Εγώ δεν μπορώ. Οι άνθρωποι περιμένουν να είναι εύκολο, γιατί να 'σαι, εκεί έξω, κάνοντας τα πράγματα που θες και βγάζοντας πολλά χρήματα. Αλλά ξέρεις δεν είμαι τόσο άνετη".

Λόγια που έρχονται σε πλήρη αντιπαράθεση με την φωτογράφιση της, η οποία ξεχειλίζει από έναν πρωτοκλασσάτο ερωτισμό που φαίνεται να της βγαίνει αβίαστα.

Πέρα από τη δυσκολία του να προσαρμοστεί στο ρόλο της ως διάσημη, η Kristen άνοιξε την καρδιά της και για το πόσο άβολα νιώθει που έγινε ξανθιά για χάρη της νέας της ταινία On The Road. "Νιώθω ότι το σώμα μου το απέρριπτε, αλλά ήταν πολύ σημαντικό για τον ρόλο. Ήταν σαν να μαθαίνω μία καινούργια προφορά".

Για τον R-Patz ούτε λόγος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images

ΠΗΓΗ: cosmo
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ