2012-09-09 11:17:34
Φωτογραφία για «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΓΚΡΕΚΟ, ΝΤΙΑΚΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...
Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη Δευτέρα την προετοιμασία για τα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του, στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα και κόντρα στη Σάλκε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με το ενδιαφέρον εστιασμένο σε τρεις παίκτες.

Ο Λεάντρο Γκρέκο ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, δείχνει μεγάλη διάθεση να μπει στη βασική 11άδα και είναι πια πιθανό να κερδίσει θέση. Ο Ιταλός δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά πλέον φαίνεται πως ήρθε η ώρα της συμμετοχής του.

Από την πλευρά του, ο Ντρίσα Ντιακιτέ δείχνει στις προπονήσεις ότι είναι έτοιμος για να παίξει, παρόλο που οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ανάγκη ενός μήνα ώστε να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων. Ο Ντιακιτέ φαίνεται σαν να έχει κάνει κανονική προετοιμασία, αλλά όπως είναι φυσικό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα βιαστεί με τον Αφρικανό.

Ο Κοντρέρας θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι στα Γιάννενα, αν και δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το αν θα παίξει μετά τη θλάση και στα δύο ματς που ακολουθούν ή θα προφυλαχθεί για να είναι σίγουρα παρών με την Σάλκε.

Ο Ζαρντίμ περιμένει από την Τετάρτη και τους διεθνείς, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ