2012-09-09 11:11:25
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΡΟΥΝΕΪ! *VIDEOS*
Ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στο ματς με τη Φούλαμ θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο σοβαρός καθώς, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, για ένα χιλιοστό δεν έχασε τη ζωή του!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε τις τάπες του Ούγκο Ρονταλέγκα και είχε ένα πολύ βαθύ σκίσιμο στο πόδι φαίνεται πως ο Αγγλος φορ θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί θανάσιμα, αφού η υπόθεση είναι ακόμα υπό διερεύνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun".

Ο επικεφαλής του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση: «Αυτό είναι μια συνεχής διαδικασία, δεν έχουμε τελειώσει. Το ψάχνουμε», είπε ο άνδρας της PFA.

Ο Ρούνεϊ χρειάστηκε ράμματα στο μηρό του μετά την βαθιά πληγή που υπέστη σε σύγκρουση με τον Κολομβιανό του αντίπαλο. Μάλιστα εάν η πληγή ήταν ένα χιλιοστό πιο βαθιά θα έφτανε τη μηριαία αρτηρία του Ρούνεϊ και θα μπορούσε να πεθάνει μέσα σε 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο Γκόρντον Τέιλορ διαβεβαίωσε ότι τα παπούτσια του Ρονταλέγκα ελέγχθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή, Φιλ Γκιμπς πριν ο παίκτης της Φούλαμ περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως, ο Γουέιν Ρούνεϊ πήρε χαλαρά την υπόθεση λέγοντας: «Ήμουν τυχερός, για να είμαι ειλικρινής, επειδή ήταν ένα χιλιοστό μακριά από την αρτηρία μου. Θα μπορούσε να έχουν πάει πολύ χειρότερα. Δόξα τω Θεώ ήμουν αρκετά τυχερός».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ