2012-09-12 11:51:07
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Δύο κρίσιμα ματς ακολουθούν για τον Ολυμπιακό, με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός για το πρωτάθλημα και με Σάλκε εντός για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να ζητά ισάριθμες νίκες από τους ποδοσφαιριστές του.

Τα... δύσκολα τώρα ξεκινάνε ουσιαστικά για τον Ολυμπιακό, αφού ταυτόχρονα με τις όποιες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, στην ερυθρόλευκη ζωή μπαίνει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και την ερχόμενη Τρίτη υποδέχεται τη Σάλκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατά το παρελθόν δεν είναι λίγες οι φορές που οι ερυθρόλευκοι έχουν στραβοπατήσει πριν από ευρωπαϊκό ματς και ο Πορτογάλος τεχνικός τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να προετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του ώστε να αντιμετωπίσουν και τα δύο παιχνίδια με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα.


Ο Ζαρντίμ μίλησε στους παίκτες του την Τρίτη και τους επεσήμανε πως ο στόχος της ομάδας είναι οι δύο νίκες στα ματς που ακολουθούν τις επόμενες μέρες. Νίκη στο πρωτάθλημα για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ για να μην επαναληφθούν τα περσινά όταν η ήττα την πρώτη αγωνιστική από τη Μαρσέιγ, με την ομάδα ακόμη ανέτοιμη, στοίχησε ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού προέχει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 38χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως αν υποτιμήσουν τους Ηπειρώτες θα έχουν πρόβλημα γι’ αυτό και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για το «διπλό».

Μετά το ματς του πρωταθλήματος, θα μπορέσουν όλοι να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τη Σάλκε το οποίο είναι προφανώς εξαιρετικά σημαντικό για την πορεία στον όμιλο, όπως προκύπτει από το πρόγραμμα και ενώ ακολουθούν δύο ματς εκτός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ