2012-09-12 15:39:04
Φωτογραφία για Νοσοκομείο Πύργου: Τι θα γίνει στην επόμενη νεροποντή;
Έχουν περάσει ήδη επτά και πλέον μήνες από τις 5/2/2012, που το νοσοκομείο Πύργου πλημμύρισε και τέθηκε για πέντε μήνες εκτός λειτουργίας, ενώ για την αποκατάσταση των ζημιών απαιτήθηκε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αν κάποιος αναρωτηθεί σήμερα, τι έγινε μέχρι τώρα προληπτικά, για να αποτραπεί μια νέα πλημμύρα και καταστροφή, στην επόμενη νεροποντή, η απάντηση είναι απλή: Απολύτως τίποτα!!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα και οι οποίες είναι από τις στραγγιστικές τάφρους που περιβάλλουν το Νοσοκομείο, είναι αψευδείς μάρτυρες.

Δεν θέλουμε να γίνουμε «μάντεις κακών», αλλά όλα τα δεδομένα αυτό δείχνουν. Όπως επίσης δείχνουν οτι με ένα μηχάνημα, για λίγες μέρες, θα ήταν δυνατός ο καθαρισμός και η διευθέτηση των αποστραγγιστικών τάφρων.

Αλλά έχουμε πει: Η λήθη, ο χρόνος, οι πιθανότητες και η τύχη τα θεραπεύουν όλα σ' αυτόν τον τόπο. Απόλυτος εφησυχασμός και επανάπαυση. Ακόμα και αν πρόκειται για το ιερό αγαθό της υγείας των πολιτών.


Και για να είμαστε δίκαιοι και ακριβείς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μόνο το παράρτημα του ΤΕΕ στο Νομό Ηλείας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το θέμα και ετοιμάζεται να καταθέσει μελέτη για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να μην ξανά πλημμυρίσει το Νοσοκομείο.

Τελικά σ' αυτόν τον τόπο κατοικούν «Προμηθείς», που ενδιαφέρονται και προλαμβάνουν, ή «Επιμηθείς», που αδιαφορούν, δεν κάνουν καμιά προληπτική ενέργεια και έρχονται εκ των υστέρων να περισώσουν ότι μπορούν; Προφανώς οι δεύτεροι.

Μετά θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις των φορέων, που θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τι έφταιξε.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SUPER CUP ΓΙΑ... ΛΙΓΟΥΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SUPER CUP ΓΙΑ... ΛΙΓΟΥΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ