2012-09-12 22:02:07
Φωτογραφία για Μένει όπως είναι!
Μπορεί να έχει ...περιορισμένο ρόστερ και θέση ξένου κενή, μπορεί ο Λο να τραυματίστηκε (ένα μήνα έξω), αλλά στον Ολυμπιακό δεν κάνουν την παραμικρή σκέψη για μεταγραφή.

Δεν θα προχωρήσει σε απόκτηση άλλου παίκτη ο Ολυμπιακός και θα ξεκινήσει ως έχει τη χρονιά. Αυτή είναι η απόφαση της ερυθρόλευκης διοίκησης και ως εκ τούτου η κενή θέση ξένου που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ θα κρατηθεί για… αργότερα. Αν φυσικά υπάρξει ανάγκη περεταίρω ενίσχυσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας πιστεύουν πολύ στο υπάρχον υλικό, προτιμούν ένα πιο σφικτό ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γενικά δεν θεωρούν ότι υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος ώστε να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης.

Η σεζόν, βέβαια, είναι μεγάλη και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει (ήδη το πρώτο πρόβλημα ακούει στο όνομα Έισι Λο), αλλά στον Ολυμπιακό έχουν καταλήξει στην απόφαση να ξεκινήσουν ως έχουν τη σεζόν.


Στο Λιμάνι διατηρούν την άποψη ότι είναι ανούσιο να αποκτηθεί ξένος για 14ος παίκτης και γι’ αυτό θα περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα πάρουν δηλαδή παίκτη μόνο σε περίπτωση που για τον Α’ ή Β’ λόγο καταστεί αναγκαία μια προσθήκη.

Στη ελληνική αγορά δεν υπάρχει κάτι που να τους συγκινεί και το πιθανότερο είναι να υπογράψει ένα συμβόλαιο και ο Γεωργάκης που δοκιμάζεται, ώστε να προστεθεί ακόμη ένας παίκτης στο ρόστερ, περισσότερο όμως για να βοηθάει στις προπονήσεις και ίσως να ξεκουράζει κάποιους από τους βασικούς ψηλούς στα εύκολα ματς της Α1.

Από κει και πέρα, ο τραυματισμός του Λο δεν έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού καθώς εκτιμάται ότι ο Αμερικανός θα είναι πανέτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ