2012-09-12 22:18:23
Φωτογραφία για Εμφύλιος στη ΔΗΜΑΡ!
Η μισή ΔΗΜΑΡ εναντίον της άλλης μισής...Εσωκομματικός εμφύλιος ξέσπασε σήμερα το βράδυ στη ΔΗΜ.ΑΡ με τους βουλευτές Δημήτρη Αναγνωστάκη, Σπύρο Λυκούδη και Γιάννη Πανούση να καρφώνουν τον δικό τους Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη ΜΑνιτάκη για την καθυστέρηση της συγκρότησης των νέων πειθαρχικών συμβουλίων, η οποία μπορεί να βγάλει λάδι τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους.

«Η καθυστέρηση που παρατηρείται στη συγκρότηση των νέων πειθαρχικών συμβουλίων καθιστά ατελέσφορη την πρόνοια του νομοθέτη για αναστολή της άσκησης καθηκόντων του ελεγχομένου υπαλλήλου εάν περάσουν 30 μέρες από την επιβολή της ποινής. Πρόσφατα μάλιστα δημοσιοποιήθηκε περίπτωση υπαλλήλων, οι οποίοι αν και φέρονται εμπλεκόμενοι επί σειρά ετών στην απονομή παράνομων συντάξεων και επιδομάτων, επέστρεψαν στα καθήκοντά τους λόγω παρέλευσης των 30 ημερών από την ημέρα αναστολής της άσκησης καθηκόντων που τους επιβλήθηκε» αναφέρουν οι τρεις βουλευτές.

Η ερώτηση μάλιστα έρχεται σε μια γενικώς δύσκολη στιγμή για τον κ.Μανιτάκη ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο πολλών λόγω της απροθυμίας του να δεχθεί τις προτάσεις της τρόικα για απολύσεις στο δημόσιο.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ