2012-09-12 22:12:38
Φωτογραφία για ΣΤΟΦΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 - ΑΡΣΕΝΑΛ Κ20 2-0!
Την πρώτη της νίκη στο NextGen Series πέτυχε επί των Άγγλων η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Νικητή βρήκε τον Ολυμπιακό η δεύτερη αγωνιστική του NextGen Series, αφού οι «μικροί» του συλλόγου μας επικράτησαν 2-0 της Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν, έτσι, τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Κατάφερε, μάλιστα, να δημιουργήσεις τις δικές του προϋποθέσεις για γκολ. Στο 3’ ο Λυκογιάννης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από δεξιά, όμως ο Κουκ κατάφερε να μαζέψει την μπάλα.

Το σουτ του Νάμπρι στο 23’ ήταν άστοχο, ενώ στο 28’ ο Εμπεσίλιο έφτασε κοντά στο γκολ για την Άρσεναλ. Στο σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση, όμως, η μπάλα κόντραρε στον Ρουγκάλα και πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα από εκείνο το σημείο και έπειτα και μέχρι την ανάπαυλα. Στο 30’ ο Μανώλης Σιόπης έκανε ωραία κίνηση και σουτ, όμως ο Κουκ μπλόκαρε, με διπλή προσπάθεια, την μπάλα.


Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μία ευκαιρία για την Άρσεναλ. Στο 54’ ο Γιεννάρις έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, και ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε. Στο 62’ ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το γκολ, όταν από το γύρισμα του Καραγκούνη από δεξιά ο Μοντέρο παραλίγο να βάλει μόνος του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάμπρι στο 70’ ήταν άστοχη, αν και ο Χουτεσιώτης έδειξε να ελέγχει τη φάση. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγκούνη στο 72’, όμως ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 78’ ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κουκ μπλόκαρε την μπάλα.

Η καλή απόδοση του Ολυμπιακού από το 65’ και έπειτα επιβραβεύθηκε με ένα υπέροχο γκολ στο 82’! Ο Λύρας βγήκε από αριστερά και έκανε τη σέντρα. Ο Ιωαννίδης στην κίνηση σούταρε, αλλά νικήθηκε από τον Κουκ, όμως ο Σούκιας ήταν εκεί και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Πασαλίδης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή σούταρε, αλλά αστόχησε για λίγο!

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός διατήρησε τα «ηνία» του αγώνα και κατάφερε μάλιστα να φτάσει και στο 2-0, όταν ο Λεάντρο στις καθυστερήσεις νίκησε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ τον Κουκ και «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιόπης, Δ. Σιόπης (59’ Βουτσιώτης), Γκίνο (59’ Σούκιας), Ιωαννίδης, Ρίκσπουν (64’ Πασαλίδης), Λύρας.

ΑΡΣΕΝΑΛ Κ20: Κουκ, Μπελέριν, Άνγκχα, Γιεννάρις, Μοντέρο, Χάτζροβιτς, Τζέφρι (58’ Άισφελντ), Χέιντεν (79’ Ιουόμπι), Άκπομ, Εμπεσίλιο, Νάμπρι (89’ Λίπμαν).

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

ΣΚΟΡΕΡ: - / 82’ Σούκιας, 90’+ Λεάντρο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Παπαπέτρου (Αθήνας)

ΒΟΗΘΟΙ: Π. Κωσταράς (Αιτ/νία), Τρ. Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Αγ. Ευαγγέλου (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90’+ Λεάντρο / 60’ Μπελέριν, 74’ Μοντέρο, 90’ Μπελέριν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 90’ Μπελέριν

ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ