2023-08-04 17:00:02
Φωτογραφία για «Σασμός»: Εμφύλιος ανάμεσα στα αδέλφια!
Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου, μέχρι τότε όμως υπάρχουν πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια.

Έτσι, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Αστέρης είναι ο τελευταίος των Σταματάκηδων που θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Όπως έχουμε ήδη δει, έφτασε μία φορά κοντά στην αλήθεια αλλά ο Μαθιός τα μπάλωσε επιδέξια.

Ο Αστέρης θα βρεθεί στο νοσοκομείο να αγωνιά για τη ζωή του Μαθιού και να προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Νικηφόρος τον πυροβόλησε.

Θα πάθει λοιπόν ισχυρό σοκ όταν μάθει την αλήθεια για τον αδελφό του.

Κυρίως όμως θα νιώσει προδομένος γιατί όλη του η οικογένεια γνώριζε και έπαιζε θέατρο. Από τη μητέρα του που κατηγορούσε τόσο καιρό άδικα τους Βρουλάκηδες και έφερνε αντιρρήσεις για την Αργυρώ μέχρι τη Βασιλική που τη θεωρούσε αδελφή του.

Πιο πολύ όμως θα τον πονέσει η προδοσία του Μαθιού που ουσιαστικά είναι υπεύθυνος για τον άδικο χαμό του Πετρή. Γιατί αν ο Μαθιός είχε πει την αλήθεια, ο Αστέρης ίσως να μην πήγαινε ποτέ στο χωράφι για να ζητήσει τον λόγο από τον Πετρή θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον φόνο του Στεφανή και ίσως τώρα να ζούσε.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ο Αστέρης συνειδητοποιεί ότι ο Μαθιός έμπλεξε χειρότερα τη βεντέτα τους με τους Βρουλάκηδες καθιστώντας δύσκολο τον σασμό.

Θα περιμένει όμως πρώτα να συνέλθει ο Μαθιός και μετά να του δώσει απαντήσεις Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ