2012-09-12 22:30:17
Φωτογραφία για Σύσκεψη σε τεταμένο κλίμα
Σύσκεψη σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με πρωτοβουλία του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή βουλευτών και ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κατά την οποία υπήρξε εκτενής ενημέρωση από υπουργούς και υφυπουργούς για την οικονομική κατάσταση και την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.Οι κ.κ. Σταϊκούρας, Βρούτσης, Χατζηδάκης, Μυταράκης και Τζαβάρας ενημέρωσαν για αρκετή ώρα τους βουλευτές σε μια προσπάθεια να προλάβουν αντιδράσεις ενόψει της ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού, μέλη της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα είχαν συγκεντρωθεί εκφράζοντας έντονα τη δυσφορία τους για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις κατά την προσέλευση των υπουργών.

Τα μέλη της ΔΑΚΕ, μοίρασαν φυλλάδια, με τα οποία καλούν τους βουλευτές, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην υπερψηφίσουν τα μέτρα.

Οι συνδικαλιστές, αποδοκίμασαν εξάλλου, έντονα, κυρίως τη Ντόρα Μπακογιάννη, και τον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα.
zougla.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ