2012-09-12 22:46:32
Φωτογραφία για Sportstonoto:Αθλητικό πανόραμα...


Μαύρη Θύελλα - Κόρινθος (LIVE) 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Με μία μικρή καθυστέρηση αναμένεται νε ξεκινήσει το σημερινό φιλικό της Μαύρης Θύελλας με την Κόρινθο. Μικρή ως τώρα η προσέλευση του κόσμου. Οι δύο τεχνικοί θα παρατάξουν τις ομάδες τους ως εξής:

Περισσότερα...

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ: Τεστ για Πάμισο, Μ.Γ.Σ, Άγρα, Ομόνοια, Αβία, Μικρομάνη, Ανάληψη, Πύλο, Μεθώνη, Εύα, Μάνεσι, Διαβολίτσι, Ηρακλή, Απόλλωνα, Άρι Καλαμάτας…

Δυνατούς φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, εν όψει των αγώνων του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Μ, και των νέων πρωταθλημάτων, έχουν προγραμματίσει σήμερα οι τεχνικοί αρκετών Μεσσηνιακών ομάδων. Η ποιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας ανάμεσα στη Μαύρη Θύελλα και τη Κόρινθο (αναλυτικό ρεπορτάζ σε άλλη στήλη του www.sportstoto.gr) και τα εισιτήρια κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.


Περισσότερα...

Μαύρη Θύελλα – Κόρινθος, «ζωντανά» από το sportstonoto.gr ! (5.30' μ.μ., Στάδιο)

  Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα (Τετάρτη) στις 5.30’ το απόγευμα η ομάδα της Καλαμάτας, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, κόντρα στην επίσης φιλόδοξη φέτος Κόρινθο. Το παιχνίδι αυτό θα το περιγράψει και πάλι «ζωντανά» του sportstonoto.gr.

Περισσότερα...

Επέστρεψε στην Κρήτη και στον Εργοτέλη, η όμορφη, Χρύσα…

  Την Χρύσα Ζερβού την θυμάστε όλοι, έτσι; Αναφερόμαστε στην όμορφη Κρητικοπούλα συνάδελφο, από τα περίφημα… Ζωνιανά Ρεθύμνου παρακαλώ, που μεγάλωσε όμως στο Ηράκλειο, η οποία από τον νότο μετέβη στον βορρά, στην Θεσσαλονίκη και την «Εγνατία – tv», για να επιστρέψει τώρα στον νότο και στην Κρήτη…  

Περισσότερα...

«1000% θα βγει ο Σαρρής, στην ΕΠΟ…» - δηλώνει ο Μποροβήλος !

  Αποκλειστικές δηλώσεις προς την στήλη μας έκανε και ο Γιώργος Μποροβήλος, σε τυχαία συνάντησή μας στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, που πλέον πλησιάζουν…. επικίνδυνα. «Γιώργο, εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα βγει;», τον ρωτήσαμε:

Περισσότερα...

Η «απάντηση» των «Αρκάδων», στη Μαύρη Θύελλα…!

  Μπορεί οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας να κέρδισαν (εύκολα), όπως και αναμένονταν άλλωστε, την μάχη της κερκίδας στο φιλικό με τον Αστέρα, την περασμένη Πέμπτη στην Τρίπολη, όμως οι «Αρκάδες» του Γιώργου Μποροβίλου, «απάντησαν» - και πάλι – εξίσου δυναμικά, με «αιθέριες» υπάρξεις, δηλαδή, στις εξέδρες…

Περισσότερα...

"Κρατάει" Καούνο ο Μπένος, σήμερα στο Στάδιο με Κόρινθο! (5.30' μ.μ. "ζωντανά" από το sportstonoto.gr)

Με προπόνηση, στο στάδιο Παραλίας, συνεχίσθηκε την Τρίτη το απόγευμα, η προετοιμασία της Μαύρης θύελλας με τις οδηγίες του Γιώργου Μπένου, και του συνεργάτη του Στάθη Βανικιώτη. Την Τετάρτη 12/9 στις 5.30μ.μ. ο Μεσσήνιος κόουτς της Καλαμάτας, έχει προγραμματίσει φιλικό τεστ με αντίπαλο την Κόρινθο.

Περισσότερα...

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Ελλάδα-Λιθουανία 2-0

Δίδυμο υψηλών επιδόσεων αυτό των Σωτήρη Νίνη και Κώστα Μήτρογλου. Ο συνδυασμός των δύο προσέφερε δύο γκολ στην Εθνική μας ομάδα που ντούμπλαρε τις νίκες της στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 (2-0). Οι ακίνδυνοι Λιθουανοί άντεξαν ένα ημίχρονο.

Περισσότερα...

Το χρονικό της μεταγραφής του Καραγκούνη στη Φούλαμ

Οι υπογραφές έπεσαν, ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι παίκτης της Φούλαμ για 1 χρόνο και θα ζήσει στα 35 την εμπειρία της Premier League. Η καλοκαιρινή περιπέτεια του αρχηγού της Εθνικής είχε αίσιο τέλος, παρότι χρειάστηκε πρώτα να μπει το φθινόπωρο και να δοθεί λύση την ώρα που δεν υπήρχε και μεγάλη αισιοδοξία από την πλευρά του παίκτη.

Περισσότερα...

Ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός στη Φρανκφούρτη - Στο πλευρό της Ελλάδος ο "Σούπερ Μάριο"...

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη. Ο "Σούπερ Μάριο" , ο οποίος πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε ένα σχέδιο σωτηρίας του ευρώ που περιλάμβανε παρέμβαση της ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, αναγνώρισε την πρόοδο της Ελλάδας.

Περισσότερα...

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος... γκολκίπερ, ο Φορτούνης... Πανένκα!

Παραμονές του αγώνα της Τρίτης (11/9) στις 21:45 της Εθνικής Ελλάδος, με τη Λιθουανία η προπόνηση μόλις είχε ολοκληρωθεί. Μετά τις εκτελέσεις φάουλ κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν όρεξη και δεν έφευγαν με τίποτα από το γήπεδο. Μεταξύ, αυτών ο Μεσσήνιος αμυντικός άσος Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης.

Περισσότερα...

“Φιλικά” ΜΓΣ - ΑΟ Φαλαισίας την Τετάρτη (5.30μ.μ.), τέλος το σίριαλ... με Τσουλάκο!

Δυνατό φιλικό ματς, έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 12/9 ο τεχνικός του Μ.Γ.Σ. Δημ. Τσάκωνας, κόντρα στον Α.Ο. Φαλαισίας στην έδρα των «πρασίνων» 5.30μ.μ. ομάδα Α΄ Αρκαδίας, ενώ το Σάββατο θα αναμετρηθούν για το κύπελλο με τον Α.Ο. Σπερχογείας.

Περισσότερα...

Παίζουν οι Καούνος, Ψυχογιόπουλος, χωρίς Κωνσταντακόπουλο, με Κόρινθο...

Τρία δυνατά φιλικά τέστ, σε διάστημα μιας εβδομάδος, έχει ως γνωστόν προγραμματίσει ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας Γιώργος Μπένος. Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 12/9 στις 5.30μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας την Κόρινθο, την Κυριακή 16/9 επίσης στο ίδιο γήπεδο την Παναχαϊκή, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, και στις 19/9 με τον Παναιγιάλειο εκτός.

Περισσότερα...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: φιλικό με Ιωνικό εν όψει ΠΑΟΚ, αύριο η βράβευση του Ράγιος...

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2) συνεχίζεται, με το Σάκη Τσιώλη να έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη προπόνηση το πρωί και φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Τρίπολη το απόγευμα (7 μ.μ.).

Περισσότερα...

ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.Μ: Μια ανάσα…από τους «8» Ολυμπιακός, Απόλλων, Πάμισος, Α.Ο.Κ., Εθνικός και Μ.Γ.Σ.!

Με τους αγώνες της Γ΄ φάσης, συνεχίσθηκε το διήμερο 8-9/9 το κύπελλο Μεσσηνίας, ενώ εξασφάλισαν κατά μεγάλο ποσοστό τη πρόκριση στο 4ο γύρο της διοργάνωσης έξι «6» ομάδες. Επίσης, αμφίρροπες μπορεί να χαρακτηριστούν δυο επαναληπτικοί αγώνες, μεταξύ Δωριέα-Α.Ο. Ασπροχώματος που είχε λήξη με νίκη 3-2 της καλαματιανής ομάδας, και Ομόνοια-Εράνη επίσης με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει το φιλιατρινό συγκρότημα.

Περισσότερα...

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πάμισος, Εράνη, Εθνικός Μελιγαλά, Παναρκαδικός 24/9 στη κλήρωση της ΕΠΟ, 21/10 η σέντρα…

Σύμφωνα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012. Επίσης, η κλήρωση για τους ομίλους έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο "ΓΟΥΔΗ".

Περισσότερα...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ο πρόεδρος Ηλίας Παπακωνσταντίνου, τον κρατάει ζωντανό…δηλώνει ο νέος κόουτς Γιώργος Γρηγορόπουλος!

Σε νέο ξεκίνημα, ευελπιστεί από φέτος, ο διοικητικός ηγέτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου, καθώς προσέλαβε καινούριο τεχνικό δίδυμο στο πάγκο, τους Γιώργο Γρηγορόπουλο (ΦΩΤΟ)και τον γυμναστή Μιχάλη Φασουλή, οι οποίοι έχουν επιφορτισθεί να εργασθούν, και στα τμήματα υποδομής των των «ερυθρόλευκων», που αριθμούν 65-70 λιλιπούτειους άσους, στα πρότυπα του μεγάλου ιστορικού συλλόγου του Πειραιά.

Περισσότερα...
notosspor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ