2012-09-13 06:18:03
Φωτογραφία για Επιτρέπεται το κόκκινο κραγιόν στο γραφείο;
Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να σας συντροφεύσει από το πρωί. Αφήστε το δραματικό και υπερβολικό λουκ για τις βραδυνές εμφανίσεις και ακολουθείστε... τις συμβουλές των ειδικών ώστε να φοράτε το αγαπημένο σας χρώμα στα χείλη ακόμα και στο γραφείο.

Αποφύγετε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, μπορείτε να εμπνευστείτε από ρετρό εικόνες με γυναίκες που συνδυάζουν το κόκκινο κραγιόν με μια λεπτή γραμμή eyeliner και μια στρώση μαύρη μάσκαρα..

Χρησιμοποιείστε το σωστό τόνο φον ντε τεν με την απαραίτητη κάλυψη ώστε η επιδερμίδα να δείχνει άψογη και βελούδινη. Μόνο έτσι θα αναδειχθεί με το σωστό τρόπο το κόκκινο κραγιόν. Μην ξεχάσετε την πούδρα αφού δείχνει καλύτερο στην ματ επιδερμίδα.

Ισορροπήστε το χρώμα στα χείλη φορώντας το σωστό ρουζ. Αποφύγετε τις μπρονζέ και ροδακινί αποχρώσεις και επιλέξτε απαλές ροζ. Μια καλή ιδέα είναι με τα δάχτυλα σας να απλώσετε στα ζυγωματικά μικρή ποσότητα από το κραγιόν σας.

Επιλέξτε μια απαλή φόρμουλα κραγιόν (sheer) και όχι ιριδίζον ή σκληρό ματ. Οι συγκεκριμένες υφές έχουν περισσότερη πούδρα στη σύνθεση τους με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι διάφανα ή αδιάφορα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ