2012-09-13 11:40:14
Φωτογραφία για Η κατάντια της Κιμ Καρντάσιαν! Mία εμπειρία σχεδόν τρομακτική!
Δύσκολες στιγμές για την 31χρονη λαμπερή ριάλιτι σταρ καθώς, όπως φαίνεται, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η μπογιά της σταμάτησε να περνά!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έγινε διάσημη μέσα από τις οικογενειακές ριάλιτι εκπομπές στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι “E!”, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν σειρές καλλυντικών, ρούχων και αξεσουάρ με το όνομά της που βοήθησαν ιδιαίτερα.

Συνήθως είναι άλλο μέρος του σώματός της που τονίζει η Κιμ Καρντάσιαν, όμως ανγακάστηκε να βγάλει και το μπούστο στη φόρα. Όμως, ούτε και αυτό βοήθησε…

Κι όμως, η Κιμ είχε πρόσφατα μία εμπειρία σχεδόν τρομακτική που τη… γείωσε με πολύ άσχημο τρόπο.

Λόγω της δημοτικότητάς της, η Καρντάσιαν είναι περιζήτητη για δημόσιες εμφανίσεις σε κλαμπ όπου πληρώνεται για να παραβρίσκεται κάνοντας αυτό που ξέρει καλά –δηλαδή την όμορφη- και να προσελκύει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.


Όμως αυτές οι εποχές φαίνεται ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί καθώς η τελευταία τέτοια εμφάνισή της στέφθηκε από παταγώδη… αποτυχία.

Η Κιμ είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο κλαμπ “Hush” στο Σαρλότ της βόρειας Καρολίνα όπου μάλιστα διεξαγόταν και το εθνικό συνέδριο των Δημοκρατικών οπότε οι διοργανωτές της εκδήλωσης έτριβαν τα χέρια τους.

Όμως όχι…

Ο “θησαυρός” προέκυψε… “άνθρακες” καθώς στο κλαμπ δεν πήγαν ούτε 50 άνθρωποι για να δουν την όμορφη Κιμ από κοντά.

Πληροφορίες θέλουν την Κιμ έξαλλη να φεύγει με απίστευτα νεύρα από το κλαμπ, προσπαθώντας όμως να κρατήσει την ψυχραιμία της, το μόνο σχόλιο που έκανε ήταν μέσω Twitter όπου ανέβασε τη φωτογραφία ενός ποτηριού σαμπάνιας μισογεμάτου συνοδεύοντας με το εξής σχόλιο: ”Είναι μία από αυτές τις νύχτες!”.

Κρίμα, αλλά… συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!. Τώρα το αν η στεναχωρημένη Κιμ έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Κάνιε Γουεστ (Kanye West) για παρηγοριά δεν έγινε γνωστό. Μόνο να το υποθέσουμε μπορούμε.
  
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ