2012-09-13 12:02:04
Φωτογραφία για Κρήτη: Άποροι ζουν μέσα στη χλιδή!
Εμφανίζονται άποροι αλλά στην πραγματικότητα ζουν μέσα στη χλιδή... Ο λόγος για κάποιους κατοίκους της Κρήτης, οι οποίοι δηλώνουν μηδενικό εισόδημα ωστόσο στους τραπεζικούς του λογαριασμούς υπάρχουν εκατομμύρια! Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έπειτα από ελέγχους του ΣΔΟΕ που πραγματοποιούνται στο νησί την τελευταία διετία.

Οι «Ράμπο» έχουν προχωρήσει στο άνοιγμα 800 τραπεζικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις μόλις δέκα από τις υποθέσεις που εξετάζει το ΣΔΟΕ βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης αφενός λόγω του φόρτου εργασίας της υπηρεσίας και αφετέρου λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Ανάμεσα στις υποθέσεις που διερευνά το ΣΔΟΕ συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί που ξεκινούν ανά περίπτωση από τις 200.000 ευρώ και ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ.

Για παράδειγμα αγρότης βρέθηκε να έχει σε τράπεζα περίπου 180.000 ευρώ, όμως δήλωνε μηδενικό εισόδημα. Σε άλλη περίπτωση Ηρακλειώτη, η απάντηση που ήρθε στο ΣΔΟΕ από μία μόνο τράπεζα τον εμφανίζει ως δικαιούχο ποσού 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αναμένονται και οι απαντήσεις από τις υπόλοιπες τράπεζες στις οποίες επίσης διατηρεί λογαριασμούς.
newsbomb
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ