2012-09-13 14:13:44
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ... ΚΑΝΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας του λίγο πριν τις αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε στους ερυθρόλευκους για την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League κόντρα στους ΓΕρμανούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τους τόνισε την σπουδαιότητα για μια καλή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επιπλέον ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους οπαδούς της ομάδας που θα δώσουν το παρών στον αγώνα της Τρίτης.

Αρχικά ο Μαρινάκης μίλησε στους ερυθρόλευκους για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 3η αγωνιστική. «Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με την Σάλκε λέγοντάς τους: «Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε. Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο. Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας».

Τέλος συμπλήρωσε: «Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ