2012-09-13 14:39:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Προανήγγειλε την παραίτησή του ο Δημήτρης Κατσικόπουλος από Διοικητής της 6ης ΥΠε
Για τρομερή κωλυσιεργία και προσπάθεια συγκάλυψης και κουκουλώματος από πολλές πλευρές των περιστατικών που σημειώθηκαν όπως με τους χρηματισμούς γιατρών στα νοσοκομεία Ρίου και Αγίου Ανδρέα, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Λίγο πριν περάσει το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Εφετών μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και έκανε λόγο για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, μία παραίτηση που όπως είπε θα δώσει ο ίδιος στον υπουργό Υγείας, αφού πρώτα τον ενημερώσει για τα τεκταινόμενα.

Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι ότι έχω υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία παρότι αντέχω την πίεση, όλα τα χρόνια έχω αντέξει σε άλλους χώρους, αλλά σήμερα αισθάνομαι πως υπάρχει ένα χταπόδι που με έχει πιάσει χέρια πόδια, και δεν με αφήνει να κάνω τη δουλειά μου. Υπάρχει μία τρομερή κωλυσιεργία και μια προσπάθεια συγκάλυψης, κουκουλώματος από πολλές πλευρές κάτι το οποίο είναι πολύ ψυχοφθόρο. Τις επόμενες ημέρες εφόσον ολοκληρώσω αυτές τις δύο τρεις υποθέσεις, σκοπεύω να ενημερώσω και τον υπουργό από κοντά και να του δώσω την παραίτησή μου».


Και κατέληξε ο κ. Κατσικόπουλος: «Όταν λέω πιέσεις δεν εννοώ ότι με παίρνει κάποιος και μου λέει σταμάτα να κάνεις αυτό, εννοώ ότι γίνεται και βλέπεις προσπάθεια μέσα σε κάποιους χώρους να παρεμποδίσουν ή να παρελκύσουν διαδικασίες και αυτό εγώ το θεωρώ πίεση».

Πρώτη ενημέρωση 13.17'

Λίγο πριν εισέλθει στο γραφείο του αρμόδιου Εισαγγελά Πατρών για να παραδώσει πόρισμα για την υγεία, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες θα υποβάλει αυτοπροσώπως στον Υπουργό Υγείας την παραίτησή του από τη θέση αυτή.

Οπως είπε, μεταξύ άλλων, δεν αντέχει τις πιέσεις για διάφορα θέματα και από διάφορους κύκλους και τις προσπάθειες συγκάλυψης των γεγονότων, καθώς έτσι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

Το πόρισμα περιλαμβάνει τρία σημαντικά θέματα: Τον χρηματισμό γιατρού στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας", την υπόθεση με το φακελάκι και τον ενδεχόμενο ξυλοδαρμό γιατρού στο Ρίο και την υπόθεση με το επίδομα τιφλών στη Ζάκυνθο.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και δηλώσεις σε λίγο...

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ