2012-09-13 14:36:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια κάνει λόγο για κατάχρηση εξουσίας από τους ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ στη Καβάλα
Είμαι ασφαλισμένη του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) και αθλήτρια.Ο γιατρός μου, μου συνέστησε να κάνω κάποιες φυσικοθεραπείες στο γόνατο μου, διότι πρέπει να επιστρέψω άμεσα στις αθλητικές μου δραστηριότητες.

Όταν πήγα το παραπεμπτικό (ηλεκτρονικό) για θεώρηση στους ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ στη Καβάλα δεν μου το θεώρησαν λέγοντας μου πως πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία μόνο μέσα στο ΙΚΑ και όχι έξω σε κάποιον συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτή.

Επειδή λόγω εργασίας (εργάζομαι σε γειτονική πόλη με σπαστό ωράριο) δεν μπορώ να κάνω την θεραπεία μου στο ΙΚΑ.Οι κύριοι με άκρως "δημοκρατικό" τρόπο μου κράτησαν το παραπεμπτικό στερώντας μου το δικαίωμα να κάνω θεραπεία όπου εγώ θέλω και κρίνω καλύτερα για την υγεία μου και σε ώρες που με βολεύουν.Επίσης όταν τους είπα ότι δεν με βολεύει το ωράριο του ΙΚΑ λόγω εργασίας η απάντηση που μου έδωσαν ήταν να πάρω άδεια από τη δουλεία μου πράγμα το οποίο είναι ανέφικτο!

Νομίζω ότι σαν ασφαλισμένη του ΕΟΠΥΥ έχω το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής του θεραπευτή μου, όπως αναφέρεται στη διακήρυξη (εφημερίδα της κυβερνήσεως) το ΕΟΠΥΥ.

Αυτή δυστυχώς είναι η άριστη και δίκαιη παροχή υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθ' όλα δημοκράτη προέδρου του!

Εφημερίδα κυβερνήσεως (2456 3-11-11) άρθρο 7 (συνταγογράφηση, παραπομπή για εξετάσεις και οποιαδήποτε παροχή περίθαλψης κατευθυνόμενη απαγορεύεται και επισύρει την επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων).

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ