2012-09-13 15:29:59
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Μοσκοβισί
Με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πραγματοποιήθηκε μία μέρα πριν από το άτυπο Eurogroup της Παρασκευής στη Λευκωσία, το οποίο αναμένεται να εκπέμψει ένα μήνυμα στήριξης προς της Ελλάδα.

Ο κ. Μοσκοβισί σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, Γιάννη Στουρνάρα, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών στέλνει μήνυμα ότι η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ και πως θα βρεθεί λύση και για το ζήτημα του χρέους.

«Για εμάς δεν υπάρχει θέμα ότι η Ελλάδα ανήκει εξ ολοκλήρου στη νομισματική ένωση και ότι δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσει τη θέση της ανάμεσά μας» τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί. Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς, παρουσία των Γ. Στουρνάρα και Κ. Χατζηδάκη, συναντήθηκε με τον Γερμανό πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόγιερ, με αντικείμενο τα αναπτυξιακά έργα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ