2012-09-13 16:00:08
Φωτογραφία για ΑΛΟΝΣΟ : ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ Η McLaren, ΑΛΛΑ...
Την πεποίθηση ότι ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να αποχωρήσει από την McLaren εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο Ισπανός πιλότος δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι η McLaren είναι μια σπουδαία ομάδα, η αποχή από τους τίτλους είναι ένας καθοριστικός παράγοντας.

Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε την απόφασή του να φύγει από την βρετανική ομάδα, ως την καλύτερη της ζωής του. Ακόμη, αναφέρθηκε στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου και στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Υπάρχουν εφτά αγώνες ακόμη μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς τους βαθμούς, επειδή όλοι πρόκειται να επιτεθούν για να προσπαθήσουν να ανακτήσουν όσους έχουν χάσει.

Πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να προσπαθείς να παίρνεις νίκες. Δεν σκεφτόμαστε το βάθρο, ή τις υπόλοιπες θέσεις, παρά μόνο τις νίκες. Οι 37 βαθμοί που έχουμε διαφορά από τον δεύτερο δεν είναι τίποτα», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Λιούις Χάμιλτον:


«Έχω πει πως είναι ο μοναδικός που έχει πιθανότητα να διεκδικήσει τον τίτλο, χωρίς να έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Νομίζω ότι είναι πιθανό ο Χάμιλτον να αποχωρήσει από την McLaren, η οποία είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά έχει να κερδίσει το πρωτάθλημα από το 2008.

Αν εξαιρέσουμε αυτόν τον τίτλο πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε έναν τίτλο. Για μένα η καλύτερη απόφαση της ζωής μου ήταν όταν έφυγα από τη McLaren το 2007. Συνεπώς και ο Χάμιλτον θα αξιολογήσει την κατάσταση, δεν βλέπω τον λόγο να μην φύγει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ