2012-09-13 16:03:38
Φωτογραφία για Ποινική δίωξη σε βάρος των καταληψιών συλληφθέντων στις εστίες «Δέλτα»
Κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης...(7 Έλληνες και 3 αλλοδαποί) Ποινική δίωξη, για διατάραξη οικιακής ειρήνης, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δέκα ατόμων τα οποία συνελήφθησαν στη διάρκεια της αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα, για την εκκένωση των κατειλημμένων εστιών «Δέλτα» του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία οδό.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί από το πρωί, ομάδα νεαρών ατόμων, που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες και να διαμαρτυρηθούν για την επέμβαση της αστυνομίας στο κτίριο των πρώην σπουδαστικών εστιών.

Ο εισαγγελέας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, παρέπεμψε τους δέκα συλληφθέντες (7 Έλληνες και 3 αλλοδαποί) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστούν, αλλά οι συνήγοροί τους ζήτησαν και πήραν αναβολή.

Η εστία «Δέλτα» είχε καταληφθεί τα τελευταία χρόνια από αντιεξουσιαστές και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η επιχείρηση

εκκένωσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.--> -->
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ