2012-09-13 17:22:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης προτείνει απλούς τρόπους εύρεσης των 11,5 δις για την χώρα μας
Τον τελευταίο καιρό ακούω συνεχώς για 11,5 δις τα οποία θα πρέπει να βρει η χώρα μας και αναρωτιέμαι σαν ένας απλός πολίτης γιατί δεν κάνουν κάποιες απλές κινήσεις, ώστε να βρεθούνε κάποια από αυτά τα χρήματα πολύ απλά.

Είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτητής οικονομικών επιστημών στο ΑΠΘ. Η πρόταση μου δεν είναι κάποια φοβερή και ξεχωριστή ιδέα την οποία δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος άλλος αλλά παρατηρώντας γύρω μου βλέπω ότι μάλλον το μυαλό κανενός δεν πηγαίνει στο απλό.

Αναρωτιέμαι, αντί για παράδειγμα η ΔΕΗ να επιβάλει αυτά τα χαράτσια σε όλους τους πολίτες δεν χρησιμοποιεί το όνομα της ώστε να διαφημίσει ιδιωτικές εταιρίες και να βγάλει κάποια χρήματα από αυτό.

Πιο απλά, ο λογαριασμός της ΔΕΗ έρχεται στα σπίτια μας σε φάκελο ο οποίος έχει μέσα μόνο τον λογαριασμό της ΔΕΗ, γιατί να μην έχει πάνω και μια διαφήμιση ώστε να βγάλει κέρδος ουσιαστικά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόπο και επιπλέον κόστος για αυτήν;


Στην Θεσσαλονίκη για ακόμα μια φορά φέτος τα αστικά λεωφορεία ‘ντύθηκαν’ στους ρυθμούς της ΔΕΘ, γιατί να μην ντύνονται όλο το χρόνο έτσι διαφημίζοντας μια εταιρία που θέλει να διαφημιστεί ώστε να βάζει στα ταμεία του ο ΟΑΣΘ κάποια χρήματα και να κάνει την επιβίωση του πιο εύκολη;

Δεν ξέρω ποια είναι η νομοθεσία στην χώρα μας για την διαφήμιση μέσω κρατικών επιχειρήσεων αλλά όποια και να ναι μπορεί να αλλάξει πιστεύω ώστε αυτό το πλάνο να γίνει εφικτό.

Αντί να ιδιωτικοποιούμε τις κρατικές μας επιχειρήσεις ας τις αξιοποιήσουμε σωστά προς όφελος μας.

Για εμάς δεν είναι θέμα κέρδους όπως είναι για αυτούς, για εμάς είναι θέμα επιβίωσης!!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ