2012-09-13 17:20:01
Φωτογραφία για Οι τρεις βρήκαν στέγη. Η σοβαρότητα ακόμη παραμένει άστεγη!
 Τρεις ομάδες από χθες αισθάνονται  δικαιωμένες και αναφέρομαι σε Βόλο, Καβάλα και Ηρακλής αφού ανήκουν πλεον στην δεύτερη κατηγορία..Εδώ και αρκετό καιρό, μήνες θα έλεγα είχα πάρει μια ξεκάθαρη θέση τονίζοντας ότι οι ΟΜΑΔΕΣ και κυρίως ο ΚΟΣΜΟΣ είναι άδικο να τιμωρούνται από την στιγμή που οι παράγοντες τους αποδείχθηκαν ανεπαρκείς ή παραβάτες του νόμου. Ειδικά στην περίπτωση του Ηρακλή είχαμε μια καραμπινάτη αδικία αφού τιμωρήθηκε για την πλαστή φορολογική ενημερότητα με ποινή που δεν προέβλεπε ο πειθαρχικός κώδικας Είναι επίσης αλήθεια πώς για να βρουν ποδοσφαιρική στέγη αυτές οι τρεις ομάδες είχαμε καταστρατήγηση κανονισμών είτε αυτός είναι ο ΚΑΠ είτε το καταστατικό των πρωταθλημάτων. Όπως αλήθεια είναι πώς κάποιες άλλες ομάδες έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν όπως για παράδειγμα η Αναγέννηση Καρδίτσας. Υπάρχουν και εκείνες οι ομάδες που είναι ΣΥΝΕΠΕΙΣ σε ΙΚΑ, εφορία και πάει λέγοντας και βλέπουν ότι αυτό δεν εκτιμάται...


Από εδώ και πέρα μάγκες μου νομίζω ότι θα πρέπει να μπει μια γραμμή. Όπως λέμε μετά Χριστού και προ Χριστού. Από εδώ και πέρα περιμένω να εφαρμόζονται κατά γράμμα οι κανονισμοί και να "χτίσουμε" τα παραθυράκια για να μην μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει. Ούτε οι ΠΑΕ για να πιέζουν, ούτε εκείνες οι ΠΑΕ για να συνεχίσουν να παραμονούν, ούτε η Πολιτεία για ψηφοθηρία ούτε η ΕΠΟ για τους δικούς της λόγους..

Επειδή όμως Ελλάδα είμαστε και αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, η μοναδική μου ελπίδα είναι ο... μπαμπούλας της ΟΥΕΦΑ. Εκεί όπου δεν αστειεύονται και αυτό έχει φανεί. Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ τρέμει μην τυχόν βρεθεί κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή ενώ το ίδιο άγχος έχει και ο Παναθηναϊκός.

Αυτό φυσικά που περιμένω με ενδιαφέρον να δω είναι την στάση της Σούπερ Λίγκα. Σαφώς και είναι καλό πώς υπήρξαν ποινές για τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση αλλά καλό είναι ΠΛΕΟΝ να μην κάνουμε ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Γιατί δεν φταίνε σε τίποτε εκείνες οι ΠΑΕ που και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και είναι ΣΥΝΕΠΕΙΣ...

Όπως και να έχει, τρεις πόλεις από χθες πανηγυρίζουν. Κάποιες άλλες γκρινιάζουν. Εγώ εύχομαι πλέον αυτό που ζήσαμε ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι να μην το ξαναπεράσουμε. Και θα το πετύχουμε αυτό μόνο αν σταματήσουμε στις "εκπτώσεις" σε ότι αφορά την εφαρμογή των κανονισμών όσο και των τιμωριών.

Ας το δουν ως την τελευταία τους ευκαιρία αυτές οι ομάδες. Αλλά για να το εμπεδώσουν θα πρέπει να έχουμε μια ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΕΠΟ. Αποφασισμένη να μην δίνει πλέον ευκαιρίες για "κωλοτούμπες" και "διαπραγματεύσεις". Και το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Πολιτεία. Καλημέρα σας!
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ