2012-09-13 19:45:07
Φωτογραφία για Χωρίς Καλαντζή στην Τούμπα
Για τα επόμενα δυο χρόνια, ο Χρήστος Καλαντζής θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος επιθετικός θα βοηθήσει τους Αρκάδες να πετύχουν τους στόχους τους και δηλώνει έτοιμος να το πράξει. Όμως δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή μου στον Αστέρα. Ξέρουμε όλοι για τι ομάδα πρόκειται και πόσο οργανωμένη είναι» είπε αρχικά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Αρκάδων.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν για να βοηθήσω και εγώ τους στόχους της ομάδας. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αυτή τη στιγμή, αλλά να προσπαθήσω να έρθω γρήγορα σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έτσι ώστε να μπω στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ από την πλευρά μου» πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε πως: «Φέτος γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε ο κόσμος να είναι στο πλευρό της ομάδας και να βοηθήσει από την πλευρά του προκειμένου ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του. Θέλουμε να είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν, στις καλές και τις άσχημες στιγμές και να μας βοηθήσει».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ