2012-09-13 19:55:04
Φωτογραφία για Στη Βουλή η δικογραφία για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι
Την άρση της ασυλίας του βουλευτή Αιτ/νας Κων/νου Μπαρμπαρούση ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με σχετικό αίτημα που διαβίβασε στη Βουλή προκειμένου να ερευνηθούν... τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αλλά και της απόπειρας αντιποίησης αρχής.

Το αίτημα υποβλήθηκε αυθημερόν με αφορμή τη δικογραφία που έφθασε στα χέρια του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού, από την εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και αφορά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν σε βάρος μεταναστών μικροπωλητών, στην λαϊκή αγορά της πόλης.

Την Παρασκευή η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναμένει ανάλογη δικογραφία από την Αθήνα και για τα επεισόδια της Ραφήνας.

Να σημειωθεί ότι για τα επεισόδια του Μεσολογγίου έχουν ήδη καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή, δύο ακόμη άτομα φίλοι του τοπικού βουλευτή για αντιποίηση αρχής κατά συναυτουργία, ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκε και ο αστυνομικός φρουρός που είχε παραχωρηθεί για την ασφάλεια του Κώστα Μπαρμπαρούση, αφού προέκυψαν και σε βάρος του στοιχεία για τη συμμετοχή του στις επιλήψιμες δραστηριότητες του βουλευτή. Επίσης υπάρχει και ερώτημα σε βάρος του για απόταξη.

mikromeseos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει να παίξει ο Κουμαλό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει να παίξει ο Κουμαλό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ