2012-09-13 20:53:11
Φωτογραφία για Διεγράφη από τη ΝΔ ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα
i

Τα πρωτοφανή επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΝΔ οδήγησαν στην έξοδο τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ. Αναβρασμός για τα νέα μέτρα στο εσωτερικό του κόμματος

Ένταση έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού από Newscaster

Στη διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά τα επεισόδια της Τετάρτης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, η Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, με απόφασή της, παραπέμπει αυτεπαγγέλτως, με το αίτημα της διαγραφής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, και πρόεδρο της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα κ. Νίκο Κιουτσούκη, "για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά".

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επισήμως η διαγραφή του, καθώς ο κ. Κιουτσούκης θεωρήθηκε ότι ηγήθηκε της ομάδας που αποδοκίμασε βουλευτές της ΝΔ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Κιουτσούκη είχε αρχίσει εδώ και καιρό μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις του στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα είχε ταχθεί κατά των αλλαγών στα εργασιακά και στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και μάλιστα είχε παρέμβει με σκληρούς χαρακτηρισμούς.


Το χρονικό των επεισοδίων

Αντιμέτωποι με την οργή περίπου 70 συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν την Τετάρτη βουλευτές και υπουργοί έξω από τα γραφεία του κόμματος επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Οι συνδικαλιστές που μοίραζαν φυλλάδια, κάλεσαν τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τα προωθούμενα μέτρα.

Στα γραφεία της ΝΔ βρίσκονταν, λίγο πριν από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, περισσότεροι από 100 βουλευτές, καθώς και οι υπουργοί Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, Εργασίας Γ. Βρούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, ο γραμματέας του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννης και ο γραμματέας της ΚΟ Αθ. Μπούρας.
HarryKlynn
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φουστέρ μέχρι το 2016...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φουστέρ μέχρι το 2016...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ