2012-09-13 21:21:04
Φωτογραφία για Σε πλειστηριασμό οι σταθμοί του Πέτρου Κωστόπουλου
Δείτε με πόσα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε το Nitro Radio Και όσο θυμάμαι που μέχρι πριν από λίγους μήνες για να αγοράσεις έναν ραδιοσταθμό ήθελες, ούτε λίγο ούτε πολύ, 3 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, πια, δεν χρειάζεσαι ούτε καν το 1/3 των χρημάτων. Σε λίγο θα τα βρίσκουμε τα ραδιόφωνα στα καλάθια των προσφορών. Η προσφορά ήδη είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση.

Η τιμή πάντως ενός ραδιοφώνου τώρα παίζει στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτή είναι η τιμή έναρξης στη δημοπρασία που όρισε η τράπεζα Πειραιώς για τον «Derti 98.6», τη μεθεπόμενη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Η δημοπρασία ορίστηκε για το απόγευμα εκείνης της ημέρας και μένει να δούμε αν θα παρουσιαστεί κάποιος αυτή τη φορά. Μία εβδομάδα πιο πριν όμως, την άλλη Τετάρτη, έχουμε δημοπρασία για το «Nitro 102.5», με το τίμημα να είναι λίγο πιο ακριβό, κοντά στο 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Ιδού:

1) Πλειστηριασμός Nitro Radio 102,5: 19/9/12. Τιμή πρώτης προσφοράς:


1.088.102,33 ευρώ. Επισπεύδουσα τράπεζα: EFG Eurobank Ergasias A.E.

2) Πλειστηριασμός Derti 9,86 FM: 26/9/12. 1.000.000,00 ευρώ. Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

Στα υπόψιν βέβαια πως οι δύο σταθμοί έχουν κάποια... βαρίδια που κουβαλούν μαζί τους, ηχολήπτες, παραγωγούς κ.ο.κ. Κάτι που δεν αρέσει στους επιχειρηματίες. Προτιμούν πιο καθαρές συχνότητες (όπως θα ήθελε και η τρόικα επίσης)...

Αυτό ήταν και το μήνυμα που ο Πέτρος Κωστόπουλος μετέφερε μέσω διευθυντών στους εργαζόμενους. Τους είπε ότι δεν έχει την δυνατότητα να πληρώνει μισθούς, λειτουργικά έξοδα και εισφορές από εδώ και πέρα και παρακάλεσε να παραιτηθούν κάποιοι ώστε να τον... ελαφρύνουν. Και τα οφειλόμενα θα τα πάρουν εν καιρώ! Σημείωσε επίσης την προϋπόθεση πώς όσο λιγότεροι είναι οι εργαζόμενοι τόσο μεγαλύτερη η δυνατότητα να επιβιώσει υγιώς ένας ραδιοφωνικός σταθμός!

Πληροφοριακά πάντως, η μέση τιμή ενός ραδιοσταθμού της επαρχίας είναι από 1.500 έως 3.000 ευρώ, ενώ ραδιόφωνο νόμιμο (στο Δερβένι Κορινθίας) πουλήθηκε... 400 ευρώ!
e-tetradio
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ