2012-09-13 22:03:04
Φωτογραφία για Τα 5 λάθη που πρέπει να κάνεις πριν πεθάνεις
Μεγαλώνοντας σε τούτον τον μάταιο κόσμο υπάρχουν κάποια πράγματα, που όλοι ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, χρώματος, θρησκείας και όποιας άλλης πολιτιστικής-πολιτισμικής διάκρισης, οφείλουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Και λέω οφείλουμε γιατί προφανώς δεν μαθαίνουμε από τις προηγούμενες γενιές. Ξεκινάω λοιπόν, πρώτο και καλύτερο πρέπει να παντρευτείς. Αν και πολλές ιστορίες γύρω μας μας λέτε το αντίθετο. Τελικά θέμα τύχης είναι μόνο.

Δεύτερον, να γίνεις τόσο "κομμάτια" από το πτώμα που να αποτιμηθείς οπουδήποτε. Αλλιώς πως θα μάθεις την επόμενη φορά να βρίσκεις το δρόμο για το σπίτι; (Υ.Γ. το ίδιο ισχύει και για το one night stand)

Τρίτον, να οδηγήσεις στο αντίθετο ρεύμα. Αυτό μόνο μία φορά και μην ξεχάσεις να μετρήσεις πόσες...μούντζες θα εισπράξεις.

Τέταρτον, να σκοντάψεις και να πέσεις δημοσίως και ειδικά την πιο ακατάλληλη στιγμή. Έτσι την επόμενη θα...ντραπείς λιγότερο.

Πέμπτον, να κάνεις σχέση με συνάδελφο. Άπαξ και το κάνεις μία φορά σίγουρα δεν θα το επαναλάβεις ποτέ.

Και θα σας δώσω και ένα bonus, να συλληφθείς. Αυτό για τους πιο τολμηρούς. Στο κάτω κάτω όλα εμπειρίες είναι . Α, και προσοχή το κείμενο δεν είναι συμβουλευτικό...για να μην παρεξηγούμαστε.

topeiraxtiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ