2012-09-14 00:31:04
Φωτογραφία για Επίσημη επίσκεψη του Yφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη στη Χίο
από το Γραφείο Τύπου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες από την πρόσφατη πυρκαγιά περιοχές της νότιας Χίου, συνοδευόμενος από... τους μηχανικούς που διέθεσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι αντιπλημμυρικές μελέτες στην περιοχή.

Ο κ. Ελευσινιώτης περιηγήθηκε στα πληγέντα από τις πυρκαγιές μαστιχοχώρια και ενημερώθηκε από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού, αλλά και από τους κατοίκους των περιοχών, για τις ανάγκες αποκατάστασης που έχουν δημιουργηθεί. Από την πλευρά του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις ευρισκόμενες πάντοτε στο πλευρό του πολίτη, συνέβαλαν αποφασιστικά στη μάχη με τις φλόγες, τόσο με τα στελέχη όσο και με τα μέσα που διέθεσαν. Επρόκειτο, είπε, για τη μεγαλύτερη επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων φέτος, στο πλαίσιο της πολιτικο-στρατιωτικής συνεργασίας.

Κατά την επίσκεψή του στη νήσο Χίο ο κ. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε ακριτικά φυλάκια, μονάδες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας και είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα χαμηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ