2012-09-14 08:20:37
Φωτογραφία για Διεγράφη από τη ΝΔ ο Νίκος Κιουτσούκης
Εκτός της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε, με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ο Νίκος Κιουτσούκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, για «αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά» στις αποδοκιμασίες υπουργών και βουλευτών του κόμματος, την Τετάρτη. «Είναι τιμή μου η διαγραφή» δήλωσε ο ίδιος.

Οπως αναφέρει η απόφαση του κομματικού οργάνου, ο κ.Κιουτσούκης «ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος».

Ο κ.Κιουτσούκης παραπέμφθηκε αυτεπαγγέλτως από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με το αίτημα της διαγραφής, ύστερα από παρέμβαση και του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Αιτία υπήρξε η συμμετοχή του στα επεισόδια και τις έντονες διαμαρτυρίες που είχαν αποδέκτες βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ, το βράδυ της Τετάρτης, έξω από τα γραφεία του κόμματος.


«Οι συνοπτικές διαδικασίες της διαγραφής μου δείχνουν πως αισθάνονται τη Δημοκρατία, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Κιουτσούκης. «Είναι τιμή μου που με διέγραψαν», συνεχίζει, «για τις αξίες που υπερασπίζομαι εδώ και 35 χρόνια και γιατί υπερασπίζομαι τα δίκαια των εργαζομένων».

«Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα θα συνεχίζει να μάχεται για την ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος» καταλήγει ο κ. Κιουτσούκης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Κιουτσούκη είχε αρχίσει εδώ και καιρό μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις του στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα είχε ταχθεί κατά των αλλαγών στα εργασιακά και στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και μάλιστα είχε παρέμβει με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν συνδικαλιστές του κόμματος δημιούργησαν ένταση έξω από τα γραφεία της ΝΔ, την ώρα που μέσα σε αυτά υπουργοί ενημέρωναν τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές για την πορεία της οικονομίας και τα νέα μέτρα.
ΑΜΠΕ
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ