2012-09-14 08:26:10
Φωτογραφία για Ενας Ελληνας θελει να φτασει στην Formula 1
Άλλος ένας αθλητής που έκανε περήφανη τη χώρα μας επέστρεψε χθες στην Κύπρο. Ο Ευτύχιος Έλληνας, μετά την προχθεσινή του επιτυχία στην πίστα της Μόντζα στην Ιταλία, με την πρώτη θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα GP3, ευχήθηκε να αγωνιστεί στο μέλλον στη Φόρμουλα 1.

«Ήταν μία μεγάλη επιτυχία, αφού τρέχουμε το ίδιο σαββατοκύριακο με τη Φόρμουλα 1 σε μία ιστορική πίστα όπως αυτή της Μόντζα. Φέτος αγωνίζομαι στην κατηγορία GP3 και θέλω να μεταπηδήσω στο GP2 που είναι στο πιο πάνω επίπεδο. Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος, από την αρχή που ξεκίνησα το άθλημα, από το 1999. Να τρέξω στη Φόρμουλα 1. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, ειδικά φέτος. Τις τελευταίες δύο χρονιές που έτρεχα στην Αγγλία, τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και την πρώτη χρονιά τερμάτισα τέταρτος και την επόμενη στη δεύτερη θέση.

Φέτος, στο πανευρωπαϊκό του GP3 ήταν όλες καινούργιες πίστες για μένα, οπόταν, από τους οκτώ αγώνες, στους τέσσερις είχαμε και μηχανικά προβλήματα με το αυτοκίνητο και δεν καταφέραμε να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα, αλλά, τελικά, το αποτέλεσμα ήρθε εκεί που πρέπει, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στη Μόντζα».
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ