2012-09-16 13:14:01
Φωτογραφία για VIDEO - ΣΥΡΙΑ: Σφοδροί βομβαρδισμοί σε όλη τη χώρα
Ο συριακός στρατός βομβαρδίζει σήμερα θέσεις των ανταρτών, μια ημέρα μετά τη συνάντηση στη Δαμασκό του προέδρου Μπασάρ αλ-'Ασαντ με το διεθνή απεσταλμένο Λαχντάρ Μπραχίμι, ο οποίος προειδοποίησε για τους κινδύνους στον κόσμο από τη συριακή κρίση, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την Οργάνωση , περιοχές των επαρχιών της Δαμασκού, της Ντεράα, του Χαλεπιού, της Χάμα, της Χομς και της Ντέιρ Εζόρ, αποτελούν σήμερα στόχο αεροπορικών επιδρομών ή επιθέσεων του βαρέος πυροβολικού.

Ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει την επόμενη στιγμή ενός βομβαρδισμού σε μια πόλη κοντά στα ιρακινά σύνορα. Πανικόβλητοι κάτοικοι τρέχουν μέσα στους καπνούς και τα συντρίμμια . Ένας άνθρωπος σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο αναίσθητος πάνω σε μια μοτοσικλέτα

.Τόσο οι δυνάμεις του Μπασάρ αλ-Άσαντ όσο και οι αντάρτες έχουν μέχρι στιγμής αγνοήσει τις εκκλήσεις για τον τερματισμό της σύγκρουσης. Ακτιβιστές λένε ότι πάνω από 27.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Συρία από τότε που άρχισε η εξέγερση τον περασμένο Μάρτιο.
Real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ