2012-09-19 16:20:02
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ : ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!
Στο πλαίσιο της κλήρωσης της Α1 βραβεύτηκαν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον πρώτο να τονίζει ότι είναι περήφανος ως πρωταθλητής Ευρώπης και να επαναλαμβάνει οτι όσο η ΚΕΔ παραμένει ίδια ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά το τέλος της κλήρωσης είπε: «Για μένα είναι θετικό ότι είναι 2η αγωνιστική το ματς. Θα είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και πιστεύω ότι η ομάδα αυτή την περίοδο είναι καλύτερη από ποτέ. Για το αν είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός θα πω αυτά που είπε και χθες (18/9). Δηλαδή όσο παραμένει ίδια η ΚΕΔ ο Παναθηναϊκός θα είναι το φαβορί»!

«Για έναν διαιτητή (Τανατζή) είχαμε ζητήσει την εξαίρεση και για ένα μπαλάκι στην κλήρωση, δεν έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος», συνέχισαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τόνισαν ότι:

«Κάποιοι παίκτες έφυγαν από την Ελλάδα για όσα γίνονταν με την διαιτησία».

Με την σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Η ομάδα μας φέτος δεν άλλαξε και δεν υπήρχε λόγος για να αλλάξει, αφού είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Φέτος δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσουμε... παιχταράδες. Όλοι στην ομάδα μας είναι παιχταράδες! Για το ντέρμπι θα περιμένουμε. Κάποια στιγμή θα γινόταν».

Σχετικά με την υπόνοια, που άφησαν για την διαφάνεια του ισολογισμού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι διευκρίνισαν ότι: «Εμείς ζητήσαμε έλεγχο για μια ομάδα, όχι για όλες. Το θέμα δεν αφορά τον ΕΣΑΚΕ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ