2012-09-25 08:58:54
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ! «ΔΙΠΟΛΟ» ΜΕ ΟΤΕ TV;
Η συνάντηση ανάμεσα στην ΕΡΤ και τον ΕΣΑΚΕ που έγινε χθες (24/9), με αντικείμενο τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 μπάσκετ δεν έβγαλε αποτέλεσμα, καθώς προέκυψε διαφωνία των δύο πλευρών στο οικονομικό μέρος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως το νέο Πρωτάθλημα να το δείχνουν δύο κανάλια (συν ένα συνδρομητικό).

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του www.sport-fm.gr τονίζουν πως η ΕΡΤ, η οποία έδινε κοντά στα 4.4. εκ. ευρώ (μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) την προηγούμενη σεζόν, πρότεινε στον ΕΣΑΚΕ μείωση που ξεπερνάει το 50%, κάτι που η διοργνώτρια αρχή σε πρώτη φάση δεν δέχτηκε.

Τα νέα οικονομικά δεδομένα, το ανταποδωτικό τέλος της ΕΡΤ και το θέμα που έχει προκύψει με αυτό οδήγησαν την διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε αυτή την «γενναία» μείωση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην συζήτηση που έγινε τονίστηκε απ' την πλευρά της ΕΡΤ πως δεν θα υπήρχε αντίρρηση αν στην διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ έμπαινε και συνδρομητικός φορέας.

Η ΟΤΕ TV μοιάζει σαν η πιθανότερη λύση που μπορεί να προκύψει για τον ΕΣΑΚΕ που θα έχει νέο ραντεβού με την ΕΡΤ μέσα στην εβδομάδα.

Πάντως, όλα είναι πλέον ανοιχτά, καθώς βρισκόμαστε στο «παρά πέντε» της έναρξης του Πρωταθλήματος και η ...παράδοση που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 μπάσκετ να κρίνονται στο τέλος ...συνεχίζεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ