2012-09-27 12:15:06
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
Ο Πάουλο Μασάντο τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν έχει πρόβλημα για το που θα αγωνίζεται, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αποδίδει καλύτερα όταν χρησιμοποιείται στον άξονα.

«Είναι διαφορετικό για μένα όταν παίζω στα άκρα. Στον άξονα μπορώ να ζητήσω μπάλες στον χώρο και να δημιουργήσω φάσεις για την ομάδα. Αισθάνομαι πιο άνετα. Βέβαια, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και θα παίξω όπου χρειαστεί», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος των ερυθρόλευκων.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, πρόσθεσε: «Θα είναι δύσκολο το ματς με τον Ατρόμητο. Ο κόουτς κάνει δυο - τρεις αλλαγές σε κάθε ματς για να ξεκουράζει παίκτες και πιστεύω πως θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Μετά πρέπει να πάμε στην Αγγλία για να παίξουμε με την Άρσεναλ».

Όσο για τα συνθήματα του κόσμου του Ολυμπιακού περί πρωταθλήματος, συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Ο κόσμος είναι φυσιολογικό να τραγουδάει και να σκέφτεται το πρωτάθλημα, όμως εμείς θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάνουμε στις νίκες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο mr Τίποτα με τους Ομπάμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο mr Τίποτα με τους Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ